Оліч

Ninelle Danza 211 відтінок

Ninelle Danza 211 відтінок

Зараз в тренді макіяж губ, який, як мені здається, був в 90х та на почтаку 00х) Пам'ятаю як мені подобалось дивитися як фарбуються родички, роблять темний контур губ і більш світлу помаду в серединку.

Давно дивлюся я на модний олівець MAC Stone, але чесно кажучи, чогось мене душить жаба) Бо фарбуюсь я дай боже раз на тиждень, і купа олівців лежить вже другий рік тільки-но початі. Та от я натрапила на наче як схожий колір (судячи лише з фото, MAC нажаль, тестити не доводилось), але за значно приємнішою ціною.

Ninelle Danza у мене вже є в колекції у 201 відтінку, і він мені не дуже зайшов у використинні, бо виявився на губах для мене дуже світлим. Тож цей 211 відтінок я купувала трошки з обережністю, але на цей раз колір порадував.

Як завжди виділю плюси та мінуси:

🟢 приемна ціна до 200 грн

🟢 класний модний колір

🟢 можна нанести не сильно щільно, а можна зробити більш темний відтінок

🟢 судячи з інфо з інтернету - продукт веганський та не тесттується на тваринах

🔴 не стійкий. Якщо провести по ньому пальцем, то добряче так зітреться все що ми там малювали. З іншого боку - його легше підправити в макіяжі.

Тож покупкою задоволена!) На фото він в комбінації з помадою Eveline Cosmetics Variete Satin Lipstick 10. Про неї теж згодом))

Ninelle Danza 211 відтінок
Ninelle Danza 211 відтінок
Ninelle Danza 211 відтінок
Ninelle Danza 211 відтінок