Пришелець Ольга

Sweet Leaf

Sweet Leaf

Уявіть собі картину. Десь 1960-ті, літо, час близько 4:20, ви їдете на кабріолеті по дорогах LA на повній швидкості. З вами поруч ваш красивий коханець — амбітний рокер, якому все нізащо, бо наразі він король життя. Ви молоді, ви повні свободи й весь світ перед вашими ногами.

Або інша картина, готель з видом на джунглі, по всій кімнаті безлад, бо всю ніч було святкування успішного видання альбому. Всюди пахне канабісом, чимось паленим та в цілому кутежем. Ви вперше заходите туди, і вас зустрічає цей запах.

Ось про що цей парфум. Ось така моя перша самостійна покупка нішевого аромату.

Я дуже люблю використовувати цей парфум, коли відвідую вуличні концерти. Бо, як мені здається, він і був створений для цього. Він стійкий, близько 7-12 годин стійкості. На концертах я максимально відриваюсь, і тому обираю щось, що залишиться зі мною після. Цей красунчик пройшов зі мною Latexfauna, Tvorchii (але після їхньої поведінки, я більше ніколи не піду на їхні концерти, навіть за безплатно) та Go_A. Після останніх взагалі дуже важко було чомусь на мені залишитися, окрім запаху поту. На жаль, не встигла на концерт Кургана та Агрегата, бо була в іншому місті.

Sweet Leaf не для офісної роботи, бо ви задушите всіх, а особливо тих, у кого є алергія на трави. Він не для офісного життя.

Поговоримо про піраміду:

Аромат був створений у 2021 р., належить до групи ароматичні (зелені). Знову ж таки порівнювати буду піраміди з офіційного сайту та фрагрантики, знову ж таки остання мене розчаровує.

Отже, фрагрантика:

Канабіс, евкаліпт, грейпфрут, ангеліка (дягель), жасмін.

Знову ж складається враження аромату-моноліту. Хоча це не є правдою.

Що нам представляє офіційний сайт:

Верхні ноти: грейпфрут, евкаліпт;

Ноти серця: канабіс, ангеліка, скипидар;

База: жасмін, кашемірове дерево, пачулі.

Я знову ж таки надаю перевагу версії сайту, бо евкаліпт та грейпфрут уходять швидко.

Sweet Leaf
Sweet Leaf
Sweet Leaf

Хочу зазначити як круто подає бачення піраміди офіційний сайт, ніби налаштовує еквалайзер. А також вперше десь мені показали хто є творцем аромату - Серж де Олів'єро. З парфумером знайома тільки через цей парфум, але враження залишив позитивне. Ще однією особливістю є те, що виробник пропонує послухати аромат через плей-лист. Доволі таки цікава пропозиція, правда?

Можна помітити, що Room 1015 дуже сильно надихалися естетикою 60-х. Цей флакон дуже стильний, та його хочеться тримати у своїй колекції не на останньому ряду полички. Ковпачок дуже добре тримається, тому можна брати парфум і за нього, але не раджу.

Кому я раджу парфум. Молоді люди до 35+ років, які люблять відриватися. Або тим, хто сумує за бурхливою студентською молодістю. На жаль, для мене він є символом відсутності такого періоду в житті.