Манговий кураж: Mango Milkshake від Fantasy Community Perfumes
Якщо ви шукаєте аромат, який буде нагадувати вам про літо, спекотні ночі, відпочинок на пляжі та веселі вечірки, то я рекомендую вам спробувати парфуми Mango Milkshake від Fantasy Community Perfumes.
Цей аромат - ода манго. Він відкривається яскравою нотою переспілого фрукту з терпкою шкіркою. Уявіть: плід настільки наситився сонцем, що буквально тане у ваших руках, пальці провалюються в соковиту м'якоть, сік тече, аромат фрукту заполонив усе навколо. Так, манго тут саме таке: розціловане тропічним сонцем, перестигле, хоч і з гірчинкою!
Потім в гру вступає кислий, проте освіжаючий помаранч. Він зважує композицію, дарує їй ще більш натуралістичне звучання. На даному етапі аромат нагадує мені сорбет з манго та апельсина, з'являється така ніжна вершкова нота та прохолода. Мабуть, це заслуга фіалки та іланг-ілангу. Останній, до слова, часто додають у засоби для засмаги. Тому пляжно-тропічний настрій не зникає.
Через 3-4 години відбувається дивна метаморфоза. На шкірі виникають ноти червоного сухого вина, терпкої шкірки манго та листя смородини, аромат втрачає майже усю свою солодку складову. Проте який же він прекрасний на цьому етапі! Непересічний, екстравагантний, його хочеться вдихати щосекунди! Це точно аромат для вечірки біля басейну під відкритим небом. Кураж! Le Freak, C'est Chic!
Яким було моє здивування, коли на ранок після нанесення я почула на шкірі все той же аромат мангових шкірочок. З моменту розпилення минуло більше 12 годин, а парфум все ще "грав", хоч і дуже тихо. Тому стійкість Fantasy Community Perfumes на висоті. Я не очікувала такого результату, бо навіть не усяка дороговартісна ніша може похизуватися таким результатом.
Я рекомендую вам спробувати Mango Milkshake від Fantasy Community Perfumes. Він - ідеальний спосіб перенестися в літо, навіть якщо за вікном зима. Безтурботність, спілі тропічні фрукти, хороше сухе вино і зіркове небо у воді - це все про Mango Milkshake.
Коментарі (0)