Оксана Князєва

Rare Paris Riviera

Rare Paris Riviera

Туалетна вода відноситься до класифікації фруктових та квіткових ароматів .

Початкова нота: Апельсин,мандарин ,яблуко

Нота серця: Магнолія, фрезія,липа

Кінцева нота: Мускус,білий ірис

Композиція із свіжих квіткових та солодких фруктових нот приємно освіжає та піднімає настрій.

На початку аромат більш свіжий ,дуже бадьорить оскільки початкові ноти апельсин та мандарин ,яблуко добавляє свою кислинку ,але через декілька хвилин аромат стає ніжним та легким.

З’являються солодкуваті нотки липи.

  • Хоча в початковій ноті вказуються цитрусові ,вони взагалі не відчуваються і я навіть не знала що в нотах вони є ,бо я не люблю цитрусові аромати ,тому я була дуже здивована коли прочитала що в цих парфумах вони присутні.
  • Для мене він більше пахне липою, кислим яблуком і чаєм з бергамотом ,хоча в описі його і нема 😅Дуже благородний та дорогий аромат,однозначно сподобається дівчатам які люблять активний образ життя та свіжі аромати.

Також, хочу зазначити що аромат ідеально мені підходить як для використання влітку так і в холодний період, бо буває таке що аромат взимку розкривається по іншому або душить влітку ,але цей мені подобається в любий період року.

  • Стійкість посередня,на одязі аромат тримається довго ,а от на шкірі години 4 максимум ,тому треба оновлювати. Але і вартість цієї туалетної води всього 300 грн тож високої стійкості я і не очікувала, для зручності я перелила собі у маленький флакончик,ношу з собою та оновлюю коли потрібно👌🏻

Однозначно рекомендую тим хто не женеться за нішевою на оригінальною парфумерією ❤️Це дуже крутий бюджетний аромат 🔥