M O N D ✨️

Арганова та мигдальна олія... ммм

Арганова та мигдальна олія... ммм

Чим ближче холод, тим більше шкіра вимагає зволоження. Найчастіше купую бальзами VS, але на цей раз вирішила вибрати німецьку класику: ISANA.

Опис:

  • Бальзам для тіла Isana з Маслом Аргани призначений для щоденного догляду за шкірою тіла, забезпечуючи їй інтенсивне зволоження та живлення. Ефективна формула продукту заснована на компонентах рослинного походження, серед яких олії аргани, мигдалю та ши, які сприяють відновленню водного балансу шкіри, підвищують її еластичність та посилюють природне сяйво.

Що подобається у засобах ISANA – так це турбота про навколишнє середовище. Засоби не тестуються на тваринах, мають веганську формулу. А для пакування використовується перероблений пластик.

Упаковка

М'яка туба на 200 мл у дуже гарному оформленні. Тільки подивіться на цей соковитий мигдаль серед золотих олій та кремової текстури. Кришка типу фліп-топ міцно сидить і закривається. Її матеріал щільний, за час використання не зламалася (часто маю з подібними кришками проблеми).

Як бачимо, склад нормальний. Обіцяні олії в ньому є:

  • Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Argania Spinosa Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dimethicone, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Parfum, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide

Органолептика

Бальзам білого кольору, дуже ніжної текстури. Від аромату чекала більшого: Він не яскраво виражений, нагадує суміш олій. Зовсім не схожий на косметичні аромати мигдалю, до яких ми звикли.

Витрата як у будь-якого лосьйону для тіла. Об'єм: 200 мл.

Бальзам швидко вбирається, не залишаючи жирних плям. Якщо порівнювати з кремами VS , то зволожує не так сильно, але його цілком достатньо.

Увечері наношу на сухі ділянки, а на ранок шкіра залишається зволожена і шовковисто-м'яка. Для дуже сухої шкіри буде слабеньким.

Результат подобається, відчувається німецька якість.

Гідний догляд для шкіри тіла!

________

ISANA Bodybalm Arganol

Арганова та мигдальна олія... ммм
Арганова та мигдальна олія... ммм
Арганова та мигдальна олія... ммм
Арганова та мигдальна олія... ммм
Арганова та мигдальна олія... ммм
Арганова �та мигдальна олія... ммм