Катя Джей

Магія консилера Alcina

Магія консилера Alcina

Про консилер Authentic Concealer від німецького бренду Alcina відгуків не знайти - хіба що у зарубіжних блогерів. І це не зовсім справедливо, адже цей продукт просто неймовірний.

По-перше, він дуже легкий і зовсім не жирний, тому засіб не відчувається на шкірі і має комфортну текстуру. По-друге, цей консилер має приголомшливу стійкість - його не змити навіть теплою мильною водою.

Консилер від Alcina має виражений ефект блюру, але при цьому не виділяється на обличчі, оскільки він вдало підлаштовується і під тон, і під текстуру шкіри. А ще він не просто не підкреслює пори, зморшки та інші дефекти: він їх ефективно розгладжує та робить менш помітними.

Темні кола під очима, пігментні плями, запалення та прищі - цей чарівний продукт впорається з усіма недосконалостями шкіри.

До того ж, він не викликає алергічних реакцій і підходить навіть чутливій шкірі. На відміну від інших консилерів, цей не посилює наявні запалення і не забиває пори.

Магія консилера Alcina
Магія консилера Alcina

У лінійці представлені два відтінки Authentic Concealer: Light та Medium. Перший підійде для світлого та блiдого обличчя. Відтінок Medium досить темний, має коричнево-оливковий підтон і буде доречний лише на смаглявій шкірі.

Завдяки невагомій текстурі консилер від Alcina відмінно розподіляється та добре приховує дефекти. А завдяки високопігментованим частинкам, засіб не скочується і не зникає з обличчя - з цим консилером ви можете бути впевнені, що покриття протримається доти, доки ви не вирішите його змити.

Цей продукт підійде зрілій шкірі та області навколо очей, навіть якщо у вас є виражені зморшки. Authentic Concealer візуально розгладить ніжну шкіру повік і миттєво надасть погляду свіжості.

Я рекомендую цей магічний консилер усім, хто шукає суперстійку та легку текстуру для ідеального маскування недосконалостей шкіри обличчя.