Ya Yana

Трохи нюдиків від SHADE

Трохи нюдиків від SHADE
Трохи нюдиків від SHADE

Сьогодні поговоримо про SHADE. З цим брендом ми познайомилися не так давно, але моя мама дуже любить нюдові нігтики, тому працювала я з ними вже не один раз і маю, що сказати.

Впевнена, що для вас не секрет, що лаки різних відтінків, навіть в межах однієї серії, можуть по різному себе проявляти. Тому, я розкажу про кожен окремо, але спочатку трошки про спільне.

Пензлики. У співвідношення ціна-якість ці пензлики точно потрапляють. А от у моє сердечко — ні. На жаль. На фото видно, що де-не-де ворсинки починають стирчати в різні боки, хоча ніяких особливих маніпуляцій з ними не проводилося і зберігання було виключно у вертикальному положенні. Самі щетинки достатньо грубі і через це, в процесі нанесення відчуття, що лак наноситься смугами. Але, кожен з них достатньо добре вирівнюється і цього майже не помітно. Проте, треба давати лаку час на самовирівнювання чи допомагати іншим пензликом. Якщо одразу покласти руку в лампу, все схопиться саме смужками.

Баночки. Чорні, отже захищені від зовнішнього впливу, але перед ввімкненою лампою лишати їх не варто, як і будь-які інші. Форма досить зручна, вдається компактно їх зберігати. Особисто я більше люблю квадратні баночки, але це вже забаганки. Свою функцію вони виконують добре. Дуже подобаються голографічні написи та матовому фоні. Вони зроблені дуже якісно і ніякий нейл-преп, який я протираю банки, їм не страшний.

Так, такий в мене нюд😂 Насправді, я впевнена, що по чорному лаку дійсно можна судити, йти далі з брендом, чи не варто.

Це дуже крутий чорний (достатньо 2 шари). Ніякого синього чи червоного підтону, чистий і абсолютний. Але, помітила, що, з шаром лаку треба бути досить обережним. Якщо нанести трошки більше дозволеного і просушити в лампі не хвилину, а більше, то можна отримати зморщений нігтик. Але, при правильному нанесенні (тонкий шар) такого не станеться.

Дуже пігментований, чудово перекриває і не лишає пустих плям. Достатньо всього 2 шари для крутого результату. Має теплий підтон, але не жовтить. Чудово підійде на кожен день, або як база під дизайни.

Я гадала, що він буде більш ніжним, натомість маємо прямо виражений бузок. Блискітки в ньому дуже дрібні та срібні. Два шари тут мало, я б наносила три, або використовувала відповідну камуфлюючу базу, щоб спростити собі задачу.

Гадаю, що він може підійти як топове покриття та молочну базу і зробить ефект об’єму за рахунок блискіток. Тут вони також срібні. Я б сказала — «святковий нюдик». І так, варто наносити 3 шари, щоб не споглядати на пробіли.

Спільна біда цих двох лаків з блискітками — це те, що інколи блискітки формують бульбашки і їх доводиться виганяти тонким пензликом, але не критично.

Сохнуть в лампі (у мене LED/UV ) вони швидко (60 секунд на один шар) та добре, окрім нюансу з чорним. Можливо, просто не пощастило з партією.

Загалом, таким поповненням колекції я задоволена, точно ще спробую для себе якісь проблемні кольори, типу червоного для остаточних висновків. Сподіваюсь, що було корисно.❤️🥰