olena_glossy

Hedonic Mascara Perfect

Hedonic Mascara Perfect
Hedonic Mascara Perfect
Hedonic Mascara Perfect
Hedonic Mascara Perfect

Минув місяць з початку мого знайомства з цією тушшю. Тож мені є про що розповісти 😊

Пакування. Справжня насолода для очей. Зовнішнє картонне упакування з висіченими літерами світло-фіолетового кольору. Всередині туба теж світло-фіолетового кольору. Для впевненості, що ніхто не відкривав туш до вас є маленька кругла наклейка-пломба з перфорацією. Її неможливо зняти без пошкоджень (я особисто перевірила).

Щіточка з силіконовими щетинками виявилася дивовижною. Навіть я, прихильник класичних щіточок, змінила свою думку. Вона дозволяє легко і красиво промалювати вії.

Колір. Це моя любов ❤️ Не просто коричнева туш, а колір чорний шоколад. У моїй зовнішності нема чистого чорного кольору, а вії від природи темно-коричневі (таких дівчат і жінок багато). Вже декілька років я користуюсь не чорним олівцем, а кольором black brown – у моєму випадку такий макіяж виглядає набагато краще та більш природно. Так і з цією тушшю. Вона темна, але пігмент не чорний, а темний коричневий ❤️.

Враження від використання. Туш гарно розділяє війки, подовжує і підкручує їх. Не залишає комочків. Я не люблю нашаровування і з цією тушшю у мене виходить гарне та рівномірне промальовування в один слой.

Щодо стійкості, я не проводила спеціальний тест-драйв, але після сумної новини туш залишилась на своєму місці навіть після кількох сльозин.

Не осипається (але в принципі, туші у мене не осипаюсь) та не відбивається на повіках. Легко змивається теплою водою – це мега зручно.

Туш веганська і не тестувалася на тваринах.

Вартість. 585 грн.

Здавалось би, що можна придбати бюджетніший варіант, або дорожчий іменитий, але зараз я цього робити не планую. За якісними характеристиками туш мене повністю влаштовує і я хочу підтримувати незламний український бізнес.

HEDONIC - бренд з Харкова, створений візажисткою Валентиною Кондратьєвою. Це бізнес, який приймає виклики і росте. Бізнес, який після чергових «привітів від сусідів» виходить в соціальні мережі з повідомленням – друзі, вибачте, ми залишились без вікон і дверей, сьогодні не можемо надіслати продукцію. Вирішує проблеми та наступного дня поновлює роботу. HEDONIC - бренд, який заслуговує на увагу.

P.S. Туш – це дуже цікавий і індивідуальний продукт (мова йде про будь-який бренд). Сотням дівчат може подобатись, а десятку може не підійти чи навпаки. І це нормально 😊. Я дуже тішусь, що саме ця туш мені підійшла і запала в серденько❤️.

Додаю фото на віях (без олівчика, на повіках лише трохи тіней)

Hedonic Mascara Perfect
Hedonic Mascara Perfect
Hedonic Mascara Perfect