Анастасія

MoroccanOil Smoothing + мій відгук на УСІ інші маски бренду.

MoroccanOil Smoothing + мій відгук на УСІ інші маски бренду.

Слава Україні!

Дівчата, цей відгук мав бути на мою новокуплену маску від MoroccanOil Smoothing, яку я взяла на пробу, але коли вона мені прийшла я раптом зрозуміла, що вже попробувала усі маски від виробника (крім тонувальних), і в принципі можу написати чим, на мою думку, вони усі відрізняються, і які варті саме вашої уваги, в залежності від ваших потреб.

Я їх посортувала по ступеню "важкості":

  • Moroccanoil Weightless Hydrating Mask - сама легка маска в лінійці, ідеальний варіант для тонкого або ослабленого волосся. Маска зовсім не обтяжує, відповідно вона не підійде для волосся середньої товщини, або натуральному цупкому волоссю, вона буде зовсім слабенько працювати, якщо таке волосся пошкоджене або пересушене. Проте, якщо в вас цупке волосся в гарному стані - можна брати, маска буде давати гарний блиск волосся і не буде обтяжене.
  • Moroccanoil Intense Hydrating Mask - назва говорить, в принципі, сама за себе) Ця маска вам підійде, якщо в вас натуральне та/або цупке волосся, яке потребує зволоження. Результат від маски ви побачите вже за 1 раз, плюс буде накопичувальний ефект. Маска містить арганову олію та зволожуючі компоненти плюс силікони (я не демонізую силікони, для мене вони - ок компонент), а також цитринову кислоту - волосся буде дуже блискуче, і почуватиме себе добре)
  • MoroccanOil Smoothing Hair Mask - головний герой сьогоднішнього поста, про якого мала йти вся мова)) Дана маска відноситься до поживних: вона містить арганову олію, 2 види протеїну, цитринову кислоту + ще трошки всякого зволожуючого добра і силікони. Саме через вміст протеїнів я і вирішила її спробувати, і в принципі я не розчарувалась) Маска гарно живить, волосся після неї м'яке та наповнене, і якщо ви пробували Restorative маску і вона вам заважка - оця манюня-ваш чудовий варіант)
  • Moroccanoil Restorative Hair Mask - мій фаворит серед взагалі усього, що я пробувала, бо тільки ця маска рятує моє висушене, травмоване високими температурами і фарбуваннями волосся. За 1 використання моя солома перетворюється на м'яке, слухняне волосся, а накопичувальний ефект десь через 3-5 разів дає результат, яким можна пишатись. Ця маска супер якісна і супер жирна, вона має не великий склад і містить 3 важкі олії плюс протеїн, що робить її рятівником усіх зіпсутих зачісок. Моя сама щира рекомандація усім, хто не може дати собі ради з травмованим, неслухняним волоссям, і коли мільйон інших банок не виправдали очікувань, а знову йти обрізати досжину не хочеться.

Для найкращих результатів я через раз використовую Weightless Hydrating Mask або Intense Hydrating Mask та Smoothing Hair Mask або Restorative Hair Mask. Чому раз зволожуюча, а раз поживна маска? Все дуже просто - волога не тримається без білка, а білок - без вологи. І таким чином я якісно комбіную різні засоби для досягнення найкращих результатів)

Одного дня я напишу як відновлювала своє пересушене і освітлене волосся, але це вже буде зовсім інша історія))