Hrystja_

Ще один бальзам для губ

Ще один бальзам для губ

Скоро, мабуть, не залишиться бальзаму для губ, якого б я не мала😅.

Недавно писала про нічну маску Essence- вона класна, але її використовую тільки на ніч. Також є бальзам Nuxe- він для мене теж ідеальний. Можна би було зупинитися... Але бальзам в баночці, і його дуже не зручно носити з собою, або мастити губи надворі.

Тому шукала ще щось.

До того мала Comex ( він мені дуже твердий), Carmex ( тут в мене пунктик на рахунок складу😅), Mayur ( тут все класно, але дуже не зручний стік, який постійно царапав губи). Ще були Sierra bees, але мені вже вони набридли за стільки років.

І от знайшла цей. З фірмою знайома давно... в них є дуже класний бальзам від кашлю, яким потрібно розтирати груди. Також мазь від синьців і подряпин. Не знаю, чи вона дієва, але дітям дуже подобалось нею користуватися. Там повністю натуральний склад, тож гірше точно би не було.

Цей бальзам жовтого кольору, пахне грейпфрутом...цитрусами. Коли мастиш губи на морозі, то він не лягає смальцем, не залишає жирних слідів. Він є, але практично не відчувається на губах. Чудово захищає від холоду.

Тут дуже багатий склад: не має кокосової олії ( яка здешевлює продукт), а є оливкова, бджолиний віск, рицинова, олія апельсини, грейпфруту, олія деревини кедра ( ще ніде такої не зустрічала), екстракт розмарину, шипшини, обліпихи, сік листя алое. Одним словом, склад дуже достойний, бальзам вартий уваги.

Купувала ~ 90 грн по акції. Досить адекватна ціна.

Тепер шкодую, що не взяла більше ( там є різні смаки), бо бальзам дійсно дуже сподобався

Ще один бальзам для губ