Фен Rowenta CV5940FO. Щітка для волосся Beter Hair Flow Brush
Мої старенькі,але улюблені девайси для волосся ✨🧖
Цим феном, я користуюся вже більш чотирьох років!😌
І напевно, коли від вийде з ладу, придбаю його знов. Фен досить потужний, з іонізацією для зменшення пухнастості й електризації волосся, який робить волосся гладким, слухняним та ще і з блиском ✨.
Користуюся більше феном коли холодно, а от в літку можу зовсім за нього не братися. Але почитавши дуже цікаві дописи від Mariya Trofimova
https://club.makeup.com.ua/profile/690989/, я замислилась що роблю правильно.
Ось які плюси,я може сказати про це фен:
1. З іонізацією ( мені це важливо,бо я дуже пухнаста😂, електризація волосся в холодну пору року, теж мій товариш 🤗).
2. Параметри швидкості і температури легко регулювати.
3. Функція подавання холодного повітря ( я обожнюю цей завершальний етап сушіння,коли перемикаеш на холодне повітря).
4. Тонкий концентратор допомагає створити гарну та охайну укладку.
5. Легке очищення, є знімна сітка.
6. Довгий шнур, що забезпечує легкість використання, свободу руху.
7. Фен не тяжкий ( рука після нього не відвалюється😉).
8. Дуже приємна річ, така як, петля для підвішування ( якось не дуже звучить), не треба думати куди ж його покласти.
Режими роботи та насадки
Кількість режимів швидкості 2;
Кількість режимів температури 3;
Насадки: дифузор, концентратор ( я ніколи не використовую дифузор, навіть не знаю куди поділася ця насадка).
Функції: іонізація, захист від перегріву, подавання холодного повітря.
Потужність, Вт: 2400.
Девайс дуже бюджетний, коли його купувала, не думала що він так довго прослужить, але вже скоро 4 роки.
Сушу волосся з масажною овальної щіткою Beyer Hair Flow Brush ( вона ні така стара, як фен😆 ), нічого особливого сказати не можу, дуже зручна, не висмикує волосся, добре розчісує ( без ривків), має термостійку поверхню з отворами, через які проходє максимум повітря), легка. Едине, що з часом погнулися деякі зубці на поверхні, але це не недолік, то натяк що потрібно нова щітка!!
Доречі, дайте будь ласка пораду, яку щітку для сушіння обрати!🤗
Дякую 🖤
Коментарі (0)