Олена Романюк

The Ordinary вітамін С у порошку. The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder

The Ordinary вітамін С у порошку. The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder

Мені дуже пощастило отримати чарівний пакунок від улюбленої усіма Тамари ❤. Саме в ньому була "доза" диво-порошку вітаміну С від The Ordinary.

Так чудово співпало, що трохи раніше я була в роздумах з приводу придбання продукції Ordinary, саме порошку та сироватки, і потрапив на очі допис Тамари, яка ділилася саме вітаміном С, отже, мені пощастило отримати дуже щедрий "пробник" з її баночки.

Ще раз, щиро дякую 😘

У Тамари є чудовий допис про вітамін С, зокрема, про The Ordinary, дуже раджу прочитати https://club.makeup.com.ua/post/1884/

Через пошук 🔎у MakeUp Club можна знайти багато гарних дописів про вітамін С, не лише у форматі порошку, а й сироваток, від різних брендів.

Отже, я поділюся лише своїм враженням після щоденного застосування впродовж місяця, реакцією шкіри та фото після ранкової рутини з вітаміном С.

Коли та з чим поєдную порошок? Вранці, після вмивання з гелем CeraVe, я розмішую в долоньці з тонером Beauty Jar "Baby Face" (тонер нейтральний, органічний, без активів). Зверху наношу свій ранковий крем від Seven7een з SPF15. Використовую лише вранці, бо увечері в мене сироватка ретинольна з ніацинамідом від CeraVe.

Реакція шкіри на появу нового засобу. З першим застосуванням було відчуття пощипування, але без почервоніння чи інших негараздів.

Мої спостереження при застосуванні. Я згадувала у дописі про ретинольну сироватку від CeraVe, що на момент вересня, мене дуже засмучував стан шкіри, помітні заломи в носогубній зоні, пігментація (привіт, довготривале нехтування сонцезахистом, маючи бліду шкіру та світле волосся), зневоднений стан.

За цей час стан шкіри суттєво покращився, я позбулася того неприємного вигляду пересушеності, стали непомітними судинки на щоках та маю рівномірний тон обличчя.

Звісно, це все комплексна робота засобів, і сироватки, очищувального гелю, зволожувального крему CeraVe , вітаміну С зранку.

Але, однозначно, стан шкіри в даний момент, мене дуже радує, враховуючи стреси та осіннє-зимовий період. Я точно придбаю ще вітамін С, або The Ordinary, або у вигляді сироватки.

На фото нижче, диво-порошок з тонером Beauty Jar, який є розчинником у моєму варіанті, та моя шкіра, при сонячному світлі, після ранкової рутини з вітаміном С.

Дякую, що читали ❤

The Ordinary вітамін С у порошку. The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder
The Ordinary вітамін С у порошку. The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder