Димчаста стрілка: покрокова інструкція мейкапу, який дуже легко повторити
Стрілки на повіках – це класика… Але моя любов – не чіткі лінії лайнером, а намальовані олівцем і розтушовані тінями. Отож, показую, як створити такий макіяж швидко і без зусиль.
Такий варіант виглядає більш природно і незначні погрішності не такі видимі, як на стрілках, створених за допомогою підводки. Розтушовані лінії – це наче тінь від пишних вій, а це робить погляд дуже виразним і глибоким.
Що нам потрібно?
- На фото я використовувала коричневий олівець для очей. Мій фаворит Burberry з дрібними блискітками, якого вже давно немає в продажах, але використала я саме його, бо ним просто малювати:) Нижче я додала підбірку хороших олівців для малювання стрілок.
- Тіні з палетки Bourjois (останній рефіл): відтінок з сіруватим підтоном. Дуже зручний дизайн з зеркальцем, яке повертається, та й самі тіні гарної якості.
- Аплікатор для тіней. В мене дешева варіація від Cosmo Shop – те, що треба. Дівчата, мій особистий лайфхак розтушування стрілки тінями – в використанні не суперкрутих пензлів, а звичайного аплікатора для тіней. Звісно, краще вибрати спонжевий, а не фетровий, тому ті, що йдуть у палетках можна викинути.
- Туш для вій. Сьогодні я використала свою улюбленицю – The Saem.
Як малювати стрілки?
1. В якості основи ви можете взяти будь які нюдові або коричневі тіні. Нанесіть їх на верхні повіки та ретельно розтушуйте.
2. Стрілку я малюю олівцем штрихами від внутрішнього куточка ока до зовнішнього. Якщо вам простіше починати з центру, як це рекомендують візажисти, чому б і ні? Головне, аби стрілка вийшла не дуже товстою, але і не мікро. Хвостик можете витягнути. Я зупинилась на короткому:)
3. Наберіть на аплікатор трішки тіней, легко здмухайте та “замалюйте” стрілку короткими поступальними рухами. Коли дійдете до хвостика, змініть направленість розтушування. Спокійно штрихуємо в протилежному напрямку, направляючи аплікатор трішки догори, – від кінчика стрілки до середини ока. Це дозволяє досягти ефекту трішки розмитої стрілки.
4. Фарбуємо вії. Я нанесла один шар, але для більш виразного ефекту краще профарбувати вії двічі. Якщо є потреба, перед цим можете замаскувати погрішності пензликом для розтушування, використовуючи нюдові тіні, але не замальовуйте стрілку, а просто пройдіться поверх легкими вимітаючими рухами. В кінці змітаємо віяловим або широким пензлем для пудри залишки тіней під очима.
Додаю підбірку олівців для очей, які перевірені мною особисто. Всі вони досить стійкі та гарно розтушовуються, тому для димчастих стрілок підійдуть ідеально.
- Lambre Eyeliner Deep Colour – відтінок 27 (темно-сірий). Олівчик доповнений резиновим аплікатором, але він дещо жорсткий для розтушування.
- M.A.C Eye Kohl Chayon – відтінок Smolder (чорний).
- L`Oréal Paris Le Khol – відтінок 101 (чорний).
Насправді цей процес не такий тривалий, як може здатись по опису:) Декілька разів попрактикуєтесь – і будете робити подібний мейкап за лічені хвилини. Я впевнена, у вас все вийде! По вашим looks я зрозуміла, що ви дуже талановиті, і стрілки для вас – це не виклик. Але дуже хотілося б, аби мій туторіал хоча б трішки привніс різноманітності в б’юті-рутину. Діліться фотками розтушованих стрілок у коментарях:)
Коментарі (0)