Lyuba

Різдвяна Магія Jo Malone

Різдвяна Магія Jo Malone
Різдвяна Магія Jo Malone

Зазвичай найкращі подарунки у році я отримую на Різдво, від сестри чоловіка. Це таке задоволення, бачити кілька тижнів до свята пакет, або коробку з назвою улюбленої марки і фантазувати, що ж там всередині! Цей подарунок не розчарував.

Jo Malone добре відомі своїми розкішними сезонними колекціями - і ця кулька - це набір різдвяним ароматів для нашарування. Їх в упаковці 5 штук, тобто міксуючи їх можна мати просто величезну кількість варіацій.

Кулька супер фотогенічна, я не могла додати лише одне фото 😀

Різдвяна Магія Jo Malone
Різдвяна Магія Jo Malone
Різдвяна Магія Jo Malone

Отже, з якими запахами зустрічають Різдво у Британії?

По перше, ві запахи у підбірці у концентрації колоню (колонської води?) - але це стійкіше, ніж одеколон. Я чуї їх від себе 1-3 години (з одягу приблизно день чути!).

9 міллітрів флакону вистачає на довго, я бризкаю 2-3 розпилення.

Опишу аромати починаючи від найбільш улюбленого до найменш.

Midnight Musk & Amber - ох і гарний запах! Це не класична амбра, вона якась така легка і прозора - але характер має. Чим же пахне?

Мускусна, ніжна, але яскрава темна квітка (її немає у піраміді, а я чомусь чую!)

Верхня нота: Ялівець; середня нота: Амбра; Основна нота: Чорний мускус.

Цей мускус зовім не пудровий, він такий насичений, соковитий, вологий (але без тваринності). Ялівець і амбра роблять запах дуже свіжим. Запах для мене супер сексі, але без перебору, така доросла елегантна сексуальність, яка знає собі ціну.

Зовсім не важкий, а по піраміді і не скажеш.

Green Almond & Redcurrant - теж краса. Свіжий, хрусткий, зелений, повнотілий запах. Піраміда: мигдаль, червона смородина, сандал. По піраміді я в нього б закохалась, але у реальності він трохи інший.

Фрагрантика вказує, що він солодкий, але на мій ніс - це не так.

Я чую зелений соковитий недозрілий мигдаль, потім трішки солодкої глазурі - але десь дуже віддалено. Закривається композиція деревом (може, і сандалом! люблю його всім сердцем). Чути все разом, розкриття аромату як такого немає.

Orange Bitters - оце моя асоціація з Різдвом ❤️ У нього найскладніша піраміда з цієї підбірки, але я чую тільки апельсинову шкірку, цукати, трішки деревини. Це дуже затишні, але разом з тим соковиті цитруси - а деревяшки у кінці не дають запаху звалитись у літній банальний свіжак. Для мене цей запах точно вечірній

Офіційна піраміда: гіркий апельсин, сандал, амбра, апельсин, мандарин, цитруси, чорнослив. Він чудово монтується зі всіма ароматами підбірки і надає тої казковості (діти 90-тих, ті хто асоціює запах мандарин зі святом, мене зрозуміють 🙂).

Rose & Magnolia - насичена пряна оксамитова троянда. Дуже схожа на Van Cleef Rose Rouge - запах красивий, але не унікальний. Вечірній, пряний, вогко-моховий (пачулі!).

Піраміда: магнолія, чорний перець, дамаська троянда, травнева троянда, герань, пачулі, мох, амброве дерево.

Дуже гарно скроений, ніяка нота не бісить і не перетягує на себе уваги. Його я не нашаровую, він самодостатній.

Набризкати на нього ще щось, це як додати ромашки до букету розкішних троянд.

Останній, і найменш вражаючий для мене - White Moss & Snowdrop.

Підсніжник і сніжинка, ця назва просто у сердечко ❤️ Але мене запах не вразив

Прохолодний, знову амбровий. Я чую купу білих квітів, але вони якісь гіркуваті (мох у піраміді), і трішки цитрусів. Післясмак деревяно-амбровий.

Офіційна піраміда: петигрейн, клементин, неролі, підсніжник, мох, боби тонка, амбра. Дуже легко нашаровується і додає гостроти будь якому з ароматів.

Ось така Різдвяна історія!

Чи любите ви Jo Malone?

І який ваш улюблений аромат на свята загалом???