Норовливий, зате безсульфатний. Sulfate-free шампунь від Scalp
Зрозуміла і оцінила, але не з першого разу 🤔
Вітаю! Вирішила спробувати цей безсульфатний шампунь не тому, що боюсь сульфатів, як таких, просто з такими шампунями відбувається більш м'яке очщищення, але чи підходе воно для жирного типу шкіри голови - питання.
🌿 Консистенція та аромат 🌿
Сам по собі шампунь майже прозорий, має дуже приємний парфумований аромат - як на мене схоже на чоловічий парфум, але не нав'язливий, а приємний. Доволі швидко вимивається з голови.
Шампунь густуватий, не дуже добре піниться (як і всі безсульфатні засоби). Тому дуже важливо 2 рази намилювати голову, завчасно вспінив шампунь в руках. Коли я намагаюсь це зробити, то шампунь навіть по руці розмазується плівкою, а не піниться в пишну піну.
🌿 Мій досвід використання 🌿
У мене жирний тип шкіри голови - яким би шампунем я не користувалася, від найдешевших до найдорожчих - на наступний день після миття - у мене вже волосся стає жирним, відповідно голову я мию щодня.
- Промиваю волосся водою, піню шампунь в долонях і наношу тільки на корені. Довжину мити не потрібно, вона промивається піною.
- Повторюю процедуру двічі. На ругий раз шампунь вже трошки більше піниться
- Наношу бальзам на довжину, зараз користують від цього ж бренду https://club.makeup.com.ua/post/23504/
- На трошки підсушене волосся розпилюю спрей для легкого розчісування.
Коли обираємо шампунь потрібно розуміти - все що він дійсно має робити якісно промивати волосся. Ніякого відновлення, зволоження, мінералізацію і тд.
Перший млинець - нанівець. У мене так і вийшло - я дуже погано промила голову. Наступного разу я зрозуміла що треба прям дуже добре проходитись шампунем по шкірі голови, другий раз обов'язково потримати пів хвилинки на голові, не залишати "пустих ділянок". З другого разу вже все вийшло як треба. Але цей момент що треба прям підгадувати і дуже старатись з уим шампунем - мене відштовхує.
Але якщо користуватись тільки безсульфатним шампунем, то мені не вистачає промивання "до скрипу", я вважаю що треба чередувати з більш сильним шампунем.
Висновки:
✅ Дійсно бюджетний безсульфатний шампунь
✅ Якщо приловчитись, то непогано промиває шкіру голови. Промивати треба точно 2 рази.
Шампунь робить волосся важким, і трохи путає його, варто користуватись дійсно якісним бальзамом або маскою.
Важливо зазначити, що необхідно чередувати шампунь з більш сильним, інакше регулярне м'яке очищення (як мінімум в моєму випадку) призводить до лупи і зуду.
Я можу рекомендувати шампунь, але з нюансами. Для мене це 3/5.
Коментарі (0)