Mila__Mi

Шампунь, який приємно здивував мене своїм ефектом 🧐😍

Шампунь, який приємно здивував мене своїм ефектом 🧐😍
Шампунь, який приємно здивував мене своїм ефектом 🧐😍
Шампунь, який приємно здивував мене своїм ефектом 🧐😍

Хоч моє волосся у коренів жирного типу в холодний період року я люблю комбінувати глибоке очищення з м'яким очищенням + додатково використовуючи різні зволожучі засоби. Але тут таке диво, коли шампунь, можна сказати працює як 2в1 😳 Перевагою стало ще те, що він з кокосом 🥥🤤 А я просто обожнює все що пов'язано з кокосом.

Шампунь як і попередній від бренду (писала про нього раніше):
https://club.makeup.com.ua/post/15598/
також має лаконічний дизайн. Кришку в форматі диск-топ (напочатку потрібно звикнути, бо туго відкривається), вона добре дозує засіб у необхідній вам кількості + не проливається якщо брати шампунь в дорогу.

🧪Склад в цілому непоганий, але й не натуральний. З основних компонентів можу виділити:
пшеничні протеїни: антиоксидант, зволожує, пом'якшує, має відновлювальні властивості, укріплює волосся та фіксує аромат
гліцерин: зволожує та пом'якшує
кокоглюкозоїд: м'який очищуючий компонент, кондиціонуючий агент (надає волоссю блиску), підходить навіть для чутливої шкіри
сорбітол: зволожує, надає м'якості та пластичності волоссю
молочна кислота: регенерує, оновлює (відлущує відмерлі клітини), зволожує та нормалізує процеси відновлення клітин епідермісу
кокосова олія: пом'якшує та захищає
полікватерніум та триметилсиліламодиметикон: використовується для поліпшення розчісування волосся (переважно у вологому стані), запобігає електризуванню, захищає волосся утворюючи захисний щит, надає гладкості та шовковистості

Аромат шампуню дуже нагадує салонні професійні шампуні, пахне дорого (хоч і не зовсім кокосом) та залишається ще деякий час на волоссі після миття голови.

За кольором він прозоро-перламутровий. Консистенція гелева, середньої густоти.

Пінка утворюється слабенька, але це нормально для засобу з м'якими ПАР.

Шампунь чудово очищує шкіру голови (незважаючи на те, що в мене жирний прикореневий тип), але з ним мені доводилося мити голову майже щодня, або через день (в такому випадку я чергувала його з глибокоочищуючим шампунем).

З ним необов'язково використовувати додаткові засоби (маски, бальзами та ін.), бо він дуже добре зволожує волосся, робить його дуже гладеньким, візуально блискучим та полегшує розчісування.

Ще помітила, що цей шампунь зменшує лупу і не провокує появи нової.

Особливо я би радила спробувати його тим, в кого з'явилася лупа після якогось іншого шампуню, або ось зараз він чудово підійде на холодну пору року, коли волоссю (та й не тільки звичайно) потрібне якісне зволоження. І його аромат, який закохав мене після того самого першого використання 🥰 І до речі, це була вже друга пляшечка цього шампуню.

Тому це 100% моя рекомендація (особливо зараз на Мейкапі на нього шикарна знижка 👌🏻).