Олівець для губ LN Pro Filler Lip Liner 106 Mauve
Я нещодавно познайомилася з стійким гелевим олівцем для губ LN Pro Filler Lip Liner у відтінку 106 Mauve. І я просто в захваті від нього!
Перше, що мене вразило - це неймовірна текстура олівця. Він дуже м'який і зручний у нанесенні, але при цьому не розмазується. Олівець легко ковзає по губах, не викликаючи дискомфорту.
Пігментація шалена, тому у мене виходить ідеальний контур в один прохід. При цьому фініш матовий, не липкий, на губах наче оксамит.
Відтінок
Олівець LN Pro 106 Mauve - виразний, але при цьому приглушений, коричнево-рожевий з легким сірим підтоном. Він ідеально підходить для більш контрастного варіанту нюду та для створення чіткішого контуру в дуеті зі світлішою помадою.
Також планую взяти ще LN Pro Filler Lip Liner 105 Rose: він світліший та більш рожевий, краще підійде для повсякденного макіяжу. А також олівець LN Pro 107 - він більш кавовий, без рожевого підтону.
Стійкість
Олівець дуже стійкий. Він не розмазується, не стирається і не зникає навіть після їжі та пиття. Я носила його протягом дня, і він виглядав чудово до самого вечора. А головне - не злазить шматками, як от олівець для губ LAMEL. LN Pro Filler Lip Liner змивається доволі міцелярною водою.
Висновок
Я вважаю, що стійкий гелевий олівець для губ LN Pro Filler Lip Liner у відтінку 106 Mauve - це чудовий вибір для тих, хто шукає якісний і ствйкий продукт. Він має неймовірну текстуру, ідеальний колір і чудову стійкість. Я однозначно рекомендую його!
Планую зробити порівняння з його "братом" з дочірнього бренду LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner.
Коментарі (0)