Strange Love

Олівець для губ LN Pro Filler Lip Liner 106 Mauve

Олівець для губ LN Pro Filler Lip Liner 106 Mauve
Олівець для губ LN Pro Filler Lip Liner 106 Mauve

Перше, що мене вразило - це неймовірна текстура олівця. Він дуже м'який і зручний у нанесенні, але при цьому не розмазується. Олівець легко ковзає по губах, не викликаючи дискомфорту.

Пігментація шалена, тому у мене виходить ідеальний контур в один прохід. При цьому фініш матовий, не липкий, на губах наче оксамит.

Олівець для губ LN Pro Filler Lip Liner 106 Mauve

Олівець LN Pro 106 Mauve - виразний, але при цьому приглушений, коричнево-рожевий з легким сірим підтоном. Він ідеально підходить для більш контрастного варіанту нюду та для створення чіткішого контуру в дуеті зі світлішою помадою.

Також планую взяти ще LN Pro Filler Lip Liner 105 Rose: він світліший та більш рожевий, краще підійде для повсякденного макіяжу. А також олівець LN Pro 107 - він більш кавовий, без рожевого підтону.

Олівець дуже стійкий. Він не розмазується, не стирається і не зникає навіть після їжі та пиття. Я носила його протягом дня, і він виглядав чудово до самого вечора. А головне - не злазить шматками, як от олівець для губ LAMEL. LN Pro Filler Lip Liner змивається доволі міцелярною водою.

Я вважаю, що стійкий гелевий олівець для губ LN Pro Filler Lip Liner у відтінку 106 Mauve - це чудовий вибір для тих, хто шукає якісний і ствйкий продукт. Він має неймовірну текстуру, ідеальний колір і чудову стійкість. Я однозначно рекомендую його!

Планую зробити порівняння з його "братом" з дочірнього бренду LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner.