🪽Kate Rina🪽

My lips like Carmex 💋

My lips like Carmex 💋

Як взимку , так і влітку губи обвітрюються, сохнуть, вкриваються кіркою, і їм, звісно ж, потрібен ретельний догляд І захист ! В моїй сумочці завжди є бальзам для губ . Сьогодні розповім про один з найгучніших бальзамів американської марки Carmex який допомагає привести губи до ладу за умови регулярного використання.

У застосуванні бальзам мені дуже подобається. Він легко розподіляється по губах, не підкреслює лусочки і тріщинки, не забивається в них. Після нанесення перші 10-20 секунд пощипує, як від ментолу, поступово це відчуття проходить. Якщо вам не подобається такий ефект то є дешевший але не менш дієвий бальзам від Eveline https://club.makeup.com.ua/looks/12426/

My lips like Carmex 💋
My lips like Carmex 💋

Бальзам Carmex дійсно крутий. Не дарма він такий популярний) Його приємно використовувати, він приємно пахне, недорогий, а головне - ефективний) А головне має SPF 15! Користувалася бальзамом Carmex в тюбику то він мені менш сподобався.

Якщо у вас є проблеми або просто хочеться глибоко зволожити і наситити губи, рекомендую спробувати)

Частий мій мейкап це олівець від Pupa https://club.makeup.com.ua/post/18813/ і цей бальзам ! Іноді наношу його як базу під помаду .