Швець Карина🤍

Лінійка з чайним деревом від Dr. Ceuracle

Лінійка з чайним деревом від Dr. Ceuracle

Чайне дерево в косметиці я люблю, його олія (не ефірна) дійсно має потужні протизапальні властивості (мрію про олію чайного дерева від Manyo, яку неможливо знайти в Україні).

Так вийшло, що Оля Пришелець - нова авторка нашої спільноти - в черговій помилочку прислала мені пробнички цієї серії 🥺тому цей огляд тут завдяки їй)🫶🏻

Користувалася цією лінійкою, коли була хвора і дуже сильно погано себе почувала - обличчя сухе, запалене (не в плані якихось прищиків,а загалом), набрякле і загалом шкіра в поганенькому стані була.

Вирішила, що саме в такому стані чайне дерево буде цілком доцільним і дістала ці пробники.

Як завжди, консистенції я не фоткала (бо мені тоді було, чесно, не до фотографій).

Тут вона водичкова, дуже рідка. Аромат - чайного деревця.

Склад - хороший, мені подобається. На першому місці якраз іде екстракт чайного дерева, також є екстракт білої верби (має властивості, як у саліцилки), багато цитрусових екстрактів (лайму, лимону, апельсину), винограду - як антиоксиданти, алое - заспокоєння.

В принципі від тонеру я не відчула зволоження, скоріше він навіть трошки підсушує, але це «сушіння», воно, знаєте, якраз комфортне. Тобто сушить не шкіру, а самі запалення (в мене якраз тоді була парочка на вилиці).

Консистенція - трошки більш вʼязка, ніж у тонеру, але теж майже водичкова.

Склад - на першому місці знову бачимо екстракт чайного дерева, орегано, гамамелісу віргінського, тимʼяну і кориці. Всі вони в сукупності дають хорошу протизапальну дію та характерний травʼяний аромат засобу. Також тут є полісахарид та ферментативний екстракт лактобактерій, які піклуються про шкірний мікробіом.

Я на своїй шкірі відчула більш суттєве зволоження, ніж від тонеру, та при цьому також більш потужні протизапальні властивості (мої запалення сходили швидше, ніж зазвичай). Але без крему тут точно ніяк не обійтися - зволоження не вистачає.

Консистенція у нього легка, трошки в сторону гелевої.

Має дуже виражений аромат лаванди і олійки чайного дерева.

В складі маємо багато емолентів та розчинників, нічого комедогенного я не побачила.

Також тут є олії чайного дерева і лаванди, екстракт обліпихи (містить багато вітаміну С, тому гарний антиоксидант), тимʼяну (антисептичні властивості), центели азіатської (заспокоєння), гамамелісу віргінського (вʼяжуча дія, звужує судини) та пантенол (заспокоєння і регенерація).

Крем мені сподобався найбільше з цієї лінійки. Він не дає зволоження на 100%, так, протягом дня мені хотілося ще чимось намазатись (саме тому я б його брала на теплу весну-осінь чи літо). Але він дає такий приємний холодок по шкірі, дуууже круто тонізує (набряк йде прямо моментально). Обличчя набуває дійсно здоровішого кольору, шкіра пружніша і почуває себе набагато краще.

Мені лінійка сподобалася, тонер - 50/50, я б собі його не брала, а от есенцію і особливо крем хотіла б в повнорозмірі. Вони в парі дають дійсно класний ефект, круто освіжають та тонізують обличчя (в моєму випадку це була така собі «швидка допомога» при хворобливому вигляді). Жирній шкірі зволоження буде цілком достатньо від них, зневодненій, звичайно, малувато. Але за цей крутий ефект можна і пробачити). Від мене точно лайк, я вважаю, що ця лінійка ледь не ідеальв ранкову рутину проблемній шкірі - тонус та притизапальні властивості забезпечені.

Вітаю всіх з першим дощовим днем зими і дякую за увагу❄️