Мої перші враження від всім нашумівшої пінки від Zo Skin Health
Що ж це за чудодійна пінка за ціною 1100 грн/60мл?
І так , сьогодні буде йти мова про пінку від ZO SKIN HEALTH by ZEIN OBAGI EXFOLIATING CLEANSER
Що ж нам обіцяють самі виробники ?
Цитую*
Ніжний відлущуючий гель для нормальної та жирної шкіри націлений на поверхневий себум, залишаючи шкіру із відчуттям чистоти , але без стягнутості та сухості.
Що ми маємо ?
Як я вже писала в попередніх постах маленьку передісторію , що в мене проблемна шкіра , з якою я борюсь вже 9 років ( закриті комедони, вугрові висипи, розширені пори, і з недавнього часу сліди від постакне), шкіра в мене комбінована. Можемо зробити висновок , що пінка для вмивання мені підходить, судячи зі слів виробників.
Відгуки щодо цієї пінки не зовсім однозначні , хтось її обожнює , а хтось не розуміє🤷🏼♀️
Ось я і вирішила її протестити , бо чесно кажучи вже давно на неї заглядалась
Мої перші враження :
- Пінка має дуууже естетичне упакування
- Пахне ненав'язливо , але водночас і дуже круто , дорогою люксовою косметикою (було б дивно , якщо б за таку ціну вона пахла інакше 🤣)
- Сама пінка має в собі маленькі скрабуючі частинки , які ніжно полірують вашу шкіру
- Продукт гарно піниться , тому 60мл я думаю мені вистачить на довго , бо щоб вмитись потрібно маленької горошини
Мої враження після вмивання :
- Пінка не очищує до скрипу (є це плюсом чи мінусом кожен я думаю вирішить сам)
- Пінка дарує відчуття свіжості , та бодрості
- Шкіра стає дуже ніжною та бархатистою
- Пінка однозначно не буде сушити шкіру
Впринципі , на цьому все , всі заявлені функції , які повинна виконувати пінка , вона виконує , бо чекати якогось чудодійного ефекту лише від пінки не варто 🤷🏼♀️
Найголовніше , що покупкою я дуже задоволена , пінка радує мене , і гріє мені душу 🥰 Тепер ритуал ранкових процедур буде ще більш приємним😍
Які ваші враження від даного бренду? Чи є якісь продукти , які б ви повторили ?
Мені цікава Ваша думка ❤️
Коментарі (0)