Anna_feerie

Хто шукав коричневу туш? Я знайшла ідеальну – Eveline Variete!

Хто шукав коричневу туш? Я знайшла ідеальну – Eveline Variete!
Хто шукав коричневу туш? Я знайшла ідеальну – Eveline Variete!

Зізнаюсь, раніше я ніколи не користувалась тушами від Eveline😆. Чому? Бо знайшла свою ідеальну щіточку в Maybelline Lash sensational і не шукала іншого). Але останнім часом так багато хороших відгуків зустрічала на цей польський бренд, що на знижках закупила кілька позицій і…. це щось нйемовірне! 😍😍😍

Хто шукав коричневу туш? Я знайшла ідеальну – Eveline Variete!

Тож, знайомтесь: Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara у відтінку Brown. Туш має трохи пузату силіконову щіточку з невеличкими ворсинками. Присутній аромат (як у більшості тушей), але я відчуваю його, тільки якщо підношу щіточку до самого носу). Відтінок коричневий, глибокий (фотографувала при різному освітленні, щоб було зрозуміліше). Такий колір виглядає більш м’яко, ідеально підходить світленьким дівчатам для денного макіяжу.

Після першого використання я була трохи шокована, адже очікувала, що нова туш буде набирати забагато продукту, зліплювати вії або наліпати грудочками. Дзуськи! Майже не склеює, чудово подовжує та надає об’єм 🤩.

Взагалі я побоююсь тушей для об’єму, бо одразу згадую павучі лапки)). Але тут таке відчуття, ніби я наростила трішки вій – настільки пухнасті та розділені вони з Eveline Variete!)

Стійкість хороша, цілий день сидить, як відмінниця, не осипається та не відбивається на повіках.

Знімається звичайними засобами для демакіяжу (міцелярна вода/молочко/гідрофільна олія). Негативних реакцій не викликає (точніше, в мене була чутливість очей, але причиною були погані зволожуючі краплі, як тільки я почала зволожувати оченята перевіреним засобом, все стало добре).

Тож я надзвичайно задоволена і тепер хочу протестувати другу туш з мого чорно-п'ятничного улову 😁. А ще, дівчата, там така тональна основа! 😍😍😍 Тому далі буде ще цікавіше, не перемикайтесь!)