Marinka🌈Rainbow

Поповнення в колекції ведмедиків 🐻

Поповнення в колекції ведмедиків 🐻

Всім привіт ❤️

З Moschino та чарівними ведмедиками в мене особлива любов ❤️ Вони постійно проживають на моїй полиці. Інколи я йду з ними в "запой" і використовую по декілька флаконів,інколи рука взагалі до них не тягнеться. Але коли закінчується черговий флакон я біжу купувати новий , оскільки розумію що без цих ароматів я не я)

Рожевий ведмедик Bubble gum полонив моє серце з самого початку як тільки з'явився. Пам'ятаю що були часи коли їх так швидко розкуповували що придбати об'єм 30 та 50 мл було майже не можливо, а ціна на сотку була занадто високою. Тепер же популярність знизилась і з покупкою проблем немає. Навпаки на акціях можна вихопити великий об'єм за дуже приємною ціною.

Я придбала собі тестер в об'ємі 100 мл. Єдине "але" мій ведмедик без голови 😁 Тестери були в наявності лише без кришечки) Я дуже хвилювалась чи буде в тестері аромат такий же як у звичайному флаконі, але він такий же,нічим не відрізняється.

Тестер достатньо великий та важкий. На флаконі є лапки ведмедика, на зворотній стороні надписи про аромат, назва , ноти. По стійкості також відповідає тому аромату що в звичайному флаконі. Moschino Bubble gum стійкий , я його відчуваю на собі протягом дня . Якщо купувати собі, не на подарунок, то наявність кришечки- голови ролі не грає. Все одно як не крути , коли парфуми закінчуються ми викидаємо флакон і купуємо новий.

Moschino Toy 2 Bubble gum аромат доволі спірний. Одні вважають його дитячим та для аудиторії зовсім юних дівчат школярок. Інші - заважким ,для більш старших та дорослих жіночок. Особисто я дуже люблю його за те що відчуваю ноту помадної троянди . Якщо хтось пам'ятає , колись були дуже популярні помади Ruby Rose. Мої старші двоюрідні сестри тоді були підлітками,а я дитиною, і вони користувалися саме такими помадами. Я пам'ятаю як просила їх нафарбувати себе ,або в тиху брала помаду коли ніхто не бачив) І от саме цей косметичний образ троянди дуже закарбувався в моїй пам'яті і таку троянду я знаходжу в рожевому ведмедику. Але не дивлячись на це аромат лишається ніжним та соковитим за рахунок фруктів. Та сама жуйка на старті злітає дуже швидко. Тому я не розумію за що аромат вважають дитячим і не серйозним,хіба що за флакон.

Користуюсь я ведмедиком коли хочеться відпочити від солодких, ванільних ,гурманських ароматів. І якраз взимку він розкривається дуже яскраво.

Дякую за увагу 🤗