Anna_feerie

Крем з пептидами під очі Tiam Vita A Bakuchiol Firming Eye Cream

Крем з пептидами під очі Tiam Vita A Bakuchiol Firming Eye Cream
Крем з пептидами під очі Tiam Vita A Bakuchiol Firming Eye Cream

Даний крем я планувала подарувати мамі, але через його легку текстуру він все ж потрапив на тестування до мене (спойлер: чому я дуже рада 😁).

Одразу маю сказати, що в моєму відгуку не буде разючого "До-Після", адже перед цим продуктом в мене був інший, теж шикарний за складом та дією крем https://club.makeup.com.ua/looks/14796/ , тому, на щастя, шкіра в зоні навколо очей почувалась доволі добре.

Тим не менш, цей корейський красень теж має, чим здивувати 🤗🤗🤗.

Крем з пептидами під очі Tiam Vita A Bakuchiol Firming Eye Cream

Олії соняшника та арахіса, колаген, бетаїн, аргінін, комплекс з п'яти пептидів, бакучіол та, власне, ретинол у формі ретинилпальмітату (2,775 ppm). Щодо ретинолу - то тут найслабша та найповільніша по своїй дії форма, тому, на мій погляд, основну роботу виконують все ж інші інгредієнти з нашого списку)).

Бонус - немає жодного дискомфорту, як від активних форм ретинолу, що мене дуже тішить). Бо спочатку я побоювалась отримати подразнення ніжної шкіри, тому наносила крем виключно на ніч 2-3 рази на тиждень. Але швидко зрозуміла, що продукт переноситься без проблем, і перейшла на щоденне використання.

Через це, можливо, використання буде не супер економним (хоч об'єм в 30 мл дозволяє не думати про це кілька місяців)). Має легку віддушку, яка зникає після нанесення.

Як роблю я: спочатку наношу горошинку на зону під очима у напрямку від зовнішнього до внутрішнього куточка ока легкими поплескуючими рухами (все це безіменним пальчиком, бо він найслабший і точно не розтягне шкіру)). Потім залишки крему наношу на верхні повіки по орбіталі (не торкаючись краю вій, звісно).

Так-так, не дивуйтесь, верхні повіки в моєму випадку також потребують догляду і, маю сказати, я бачу результат!) Бо, коли в мене був непідходящий крем, буквально за кілька тижнів шкіра навколо очей втратила пружність та поглибились мімічні зморшки. Тепер я це виправила, чому дуже радію😍.

Лайфхак: якщо у вас жирні повіки і жодна база не втримує тіні більше, ніж на 3 години, спробуйте зволожувати цю зону кремом - можливо, справа саме у зневодненості та сухості повік, а не навпаки, як ми звикли вважати)).

За місяць-півтора регулярного використання крему Tiam Vita A Bakuchiol Firming Eye Cream, окрім гарного зволоження та живлення, я помітила, що мої завжди помітні синці під очима вже не такі й сині)). Серйозно, нещодавно навіть жалілась дівчатам, що не можу нормально показати дію консилера, адже нема чого маскувати 🤣 (проблеми б'юті блогерів😆😆😆).

Але факт, як-то кажуть, незаперечний: бо зараз я можу спокійно пропустити етап консилера під очі і це не зіпсує мій макіяж навіть при макро зйомці. Крім того, мімічні заломи розгладжені та роблять вигляд, що їх нема, а зона верхнього (нависаючого 🙃) повіка аж якось розгладилась та канає під молоду)).

Тож, на цьому 37-річна тьотя Аня буде закінчувати свій косметичний опус, як завжди переконуючись, що пептиди та корейці - її найкращі друзі та помічники у створенні нормального обличчя, незважаючи на всі негаразди🤩. Ну і, якщо ви втомились купувати непрацюючі засоби під очі за шалені гроші - спробуйте цей кремчик (бо ж тьотя Аня поганого не порадить😉).

P.S. Всі фото без обробки, фотошопів та фільтрів, лише на деяких мультитаскер на верхніх повіках та гель на бровах 🙃.