Mugler Alien Fusion
І знову про Мюглер. Мої враження від парфума.
Вітаю 👋
Ну що ж, мала чудову змогу протестувати Mugler Alien Fusion як в теплу погоду, так і в морозну. Мені здається, що я вже просочилася ним )))
Що можу сказати? Якщо знайомі з класичним Прибульцем, то ви відразу почуєте те саме ДНК аромату. Воно тут дуже впізнаваєме, проте має свої власні моменти. Та спочатку...
Піраміда
...Як завжди )
Початкова нота: Імбир, Кориця
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Тубероза
Кінцева нота: Амбра, Ваніль
Коли почала знайомство, то спочатку вирішила, що це більш солодка версія класичного Прибульця. Тестувати я його почала, коли на вулиці на вихідні завітало до нас тепло ) Я знайомилась з ним, та з цікавістю спостерігала як змінюються мої враження. Спочатку я вирішила, що якби познайомилась з цією версією раніше, ніж з класичним ароматом, то він би міг стати тим самим єдиним. Бо я полюбляю солодкі аромати. Але сталося як сталося ) Тому, Mugler Alien Fusion не замінить мені красеня у фіолетовому флаконі. Та для тих, для кого класичний Mugler Alien занадто холодний, насичений та відсторонений, то версія у червоному флаконі могла б підійти. Тут Прибулець вже палає ) Він гарячий. В мене навіть місце нанесення трохи зігрілося. Ця версія солодка, спецієва та більш м'яка. Та при цьому не менш інтенсивна.
У холод я почула в ароматі корицю, яка в більш теплу погоду від мене ховалась. На старті я добре відчуваю імбир та солодку корицю. І ось це комбо мені не сподобалось, бо дає таку собі неприємну ноту. Але це все як гойдалка: не подобаєть / подобається! Все ж таки імбир така нота, на поцінувачів. Десь хвилин через 20 з'являються інші ноти і імбир наче відходить у сторону. Хоча в піраміді не має жасмину, але я його чую. Фірмовий жасмин Прибульця. Не такий інтенсивний, але він є. Також чую білі квіти, та не може розпізнати, де там тубероза, а де апельсиновий цвіт. Просто білі квіти. Кориця для мене не зникає, а час від часу нагадує про себе на протязі усього звучання аромату. Взагалі, мені важко розкладати його на ноти, тому що це єдина композиція. І мені це в ньому подобається.
Я дуже рада тому, що мені вдалося познайомитись з цим парфумом. Який знайти вже доволі складно. Якби я обирала між двома Прибульцями, то обрала б класичну версію. Але ця пристрасна, гаряча, жіночна та дружелюбна , теж цікава )
Технічни характеристи на висоті, бо це ж Мюглер. Я наношу три пшики з пробника і аромат від мене чутно. Навіть не так. Його Чутно. Інтенсивна його фаза це перші години 3, потім він стає тихішим. Стійкість на цілий день, та я все одно поновлюю, щоб ще раз пройти з ним усі етапи розкриття )
Коментарі (0)