Швець Карина🤍

Mango Milk Shake - від розчарування до кохання

Mango Milk Shake - від розчарування до кохання
Mango Milk Shake - від розчарування до кохання

Десь з кінця весни я хочу собі аромат, який би розкривався чистим соковитим манго, був тропічним, солодким і свіжим одночасно.

Тому мені дуже захотілося спробувати аромат Mango Milk Shake від Fantasy Community Perfumes.

Верхні ноти: Апельсин, Манго, Фіалка.

Середні ноти: Франжипані, Іланг-іланг, Квітка манго.

Базові ноти: Гвоздика, Червоне вино, Мускус, Цивета.

Тут можна зробити висновок, що даний аромат схожий на «Mango skin” VP (який я люблю).

Щодо Mango Milk Shake - спочатку з блотера для мене це було «фу». Причому таке, що не хотілося навіть розношувати аромат на собі.

Це єдиний аромат з чотирьох, який на шкірі розкривається взагалі не так, як з блотеру.

Зараз я вже розносила його доволі добре (тестувала три дні) і повністю склала думку.

Коли дала хлопцю послухати аромат з запʼястку і запитала: «чи пахне манго?», він сказав: «так, кисленьким манго в поєднанні з пудрою».

І це дійсно те, що ми чуємо поверхнево - якщо не прислуховуватися і не «відчувати» парфум.

Насправді ж на старті дійсно є манго, проте не в класичному своєму розумінні і навіть не терпка шкірка (я її взагалі тут не відчуваю).

Це кисленька мʼякіть десь біля кісточки, коли фрукт ще не надто дозрів і трошки зеленуватий. Пудровості додає саме нота фіалки, і вона гарно помʼякшує звучання.

З часом аромат все більше запудрюється на моїй шкірі і пробивається аромат іланг-ілангу - легкий, квітковий і дуже «повітряний».

Додається мускус, але дуже делікатний, не виступаючий і не кричущий, він гарно балансує в композиції і не привертає до себе особливої уваги.

Я не чую тут нот червоного вина - можливо, воно є більш віддаленою нотою; так само для мене не виступає цивета, хоча в деяких ароматах ця нота є не надто вдалою і може дуже подразнювати ольфакторне відчуття.

Але в даному випадку всі ноти гармонійні і класно поєднуються між собою.

Перший раз я гарно розносила аромат, коли нанесла його вдома і потім кілька годин провела машині - тобто, в теплі. І саме в такій атмосфері він розкрився найяскравіше - поєднання свіжих, солодко-фруктових нот в обрамленні пудрового звучання і трохи зелені. Я прийшла додому і все ще чула запах на собі - з того моменту він мене полонив і я не розумію, яке ж могло бути «фу» спочатку.

Загалом аромат дуже комфортний, але не для всіх. Я зазвичай не люблю квітково-фруктові композиції, бо більшість з них мені здаються занадто легкими, простими і «компотними», але тут історія інша.

Сказати чесно, я точно не памʼятаю, як звучить Mango Skin, тому порівнювати не буду.

Але Mango Milk Shake для мене звучить дуже оригінально та ні на що не схоже - так, це не те манго, яке я шукала, але ж хіба це погано? Аромат цікавий, такий не зустрінеш часто-густо в натовпі - він дуже рідкісний.

Правда, мені не зрозуміла назва «Milk Shake” - це точно ніякий не мілкшейк. Це скоріше аромат дорогого готелю у відпустці, коли ти нікуди не поспішаєш і насолоджуєшся миттю; або ж навпаки аромат готелю у відрядженні, коли ти дуже сконцентрована і вирішуєш багато справ одночасно. Тобто він звучить і спокійно, і задорно. Таке поєднання доволі універсальне.

Так само як і Mad Jam, Mango Milk Shake на моїй шкірі тримається приблизно 3 години, після чого його треба поновлювати. Шлейф відчувається в перші хвилин 40 після нанесення, проте потім він сидить все ближче і ближче до шкіри. Під кінець все ще відчуваються фруктові ноти 🥭.

Я б рекомендувала даний аромат спочатку до обовʼязкового затесту, адже такі композиції «на любителя», як то кажуть. Але я з радістю відношу свій семпл і, якщо бути чесною, була б дууууже не проти мати міні чи повнорозмір (подивіться тільки, який красивий флакон),, бо дійсно тягнеться рука до нього. Впевнена, що по закінченню пробника буду сумувати. А ще він буде у мене асоціюватися тепер з уроками водіння 🤪

Дякую за увагу. А у вас є якісь аромати з нотою манго, що подобаються?