ksnklb

Мої враження від ламінування вій 👀

Мої враження від ламінування вій 👀

Так сміюсь з цього колажу🤣.
Так, тут будуть фото з 7 тижнів життя моїх вій після процедури ламінування. Фотографувала я їх раз у тиждень.
Приблизно півтора місяця ефект протримався чудово, а потім вії почали активніше оновлюватись.
Процедура зайняла приблизно годину, одразу вії не можна мочити (рекомендують добу) через останній компонент, який має увібратись у волосину. Тому вони виглядають ніби трішки склеяні, але їх можна розчесати і все буде чудово.

По фото можете побачити, що вії стали гарно підняті і так вони будуть ще довго триматись. Темніші вони і через фарбу, і через саме ламінування.
У перший тиждень волосинки мені здавались трішки затвердими і тому я вирішила додати у догляд сироватку, на свій страх і ризик, що вії можуть відпасти чи щось станеться з ламінуванням. Але ні, вії стали зволоженими, м'якими, легко розчісувались і при тому всерівно були підняті. Єдине, що сироватка сприяла тому, щоб фарба швидше змилась. Та у мене всерівно темні вії, тому не проблема.
Сироватку використовувала InJoy Care Line It Girl, а тут допис про неї: https://club.makeup.com.ua/post/22392/
Так сироватка допомогла мені зробити процес оновлення вій непомітним, адже поки ламіновані волосинки тримались, під ними вже виростали нові і замінювали їх.
І справді, вії для мене оновились майже непомітно і між 5 і 6-м тижнями, ви можете бачити відмінність.
При цьому нові волосинки не ослаблені, довгі та готові до нових пригод.
На фото можна помітити два нюанси:
На лівому оці є невеличка частинка поміж вій, де вони виросли не рівно і виглядає це дивно🫣.
А на правому ще тримається частинка заламінованих волосинок.

Загалом, процедура і ефект після неї мені дуже сподобались, не викликали негативних емоцій, дискомфорту. Погляд став більш відкритим, а потенціал вій був розкритим 😄. І тут варто зауважити, що у мене свої вії досить довгі. А також, як нагадування, багато чого ще залежить від майстра та матеріалів з якими він чи вона працює.