Як серіал пр одав мені парфуми (і ні, це не Друзі)
Літо, коли я стала вродливою (The Summer I Turned Pretty). Саме так називається серіал, який мені одного дня увімкнула сестра. І магія сталася.
Це саме той рідкісний випадок, коли чекаєш кожну серію, сваришся з персонажами вголос, поки дивишся, намагаєшся вгадати, що станеться далі і вантажиш собі усі саундтреки в телефон.
Серіал про літо біля океану, підліткове кохання, дружбу дорослих жінок, що пройшла крізь усе… А що я розповідаю, хіба першого пункту не достатньо? 😅 Коли він закінчився, я стала сумувати, так само як сумують за двотижневими тимчасунками у літньому таборі (if you know, you now). Плейлист все ще нагадував про улюблену історію, книги по ній було замовлено, але цього здавалося замало. І тут в гру вступили маркетологи.
А саме, маркетологи бренду 13PERFUMES (український бренд нішевих парфумів). Вони створили той гачок, на який я радо повелась (ні про що не шкодую), створивши парфуми з назвою цього серіалу. А опис який. Там все про безтурботність, розкриття себе з нового боку, спогади, які до мурах. Про динаміку, порив, прекрасне літо. І флакон такий гарний, вже уявила, як він стоїть на моїй поличці.
Чи був у мене шанс втриматися від покупки? Після такого, звичайно ні. Але, моя раціональна сторона все ж наполягла на тому, щоб замовити пробники по 5 мл.
Спойлер: так я познайомилась одразу з трьома ароматами бренду і рештою поділюся згодом.
Як же звучить те літо перевтілень та яскравих спогадів?
Піраміда говорить нам наступне:
Верхні ноти: лимон, базилік, евкаліпт, квіткові ноти.
Середні ноти: ожина, ірис, жасмин, лаванда, гвоздика, тим’ян.
Базові ноти: мускус, кумарин, пачулі, сандал, дубовий мох, ветивер гаіті.
А я скажу так:
На передній план виходить лимон і трошки згодом до нього приєднується бергамот та базилік. Уся ця цитрусова історія по трохи зменшує оберти і з’являється аромат мила чи то піни для гоління. Як сказала моя парфумозалежна подруга «це мило, але не ретро, воно таке… стильне». Відлуння ожини дає свою кислинку, але вона звучить вдалині, а згодом зовсім пропадає. На моїй шкірі протягом дня впізнаваними лишаються цитрусові та мильні нотки. Парфуми "про чистоту". Я б віднесла їх до унісекс.
Summer I Turned Pretty — це аромат такої ідеальної ранкової рутини. Коли водичка з лимоном та базиліком за розкладом. Сонце малює світлом по кімнаті. В планері на сьогодні тільки смачна їжа та похід до театру, а в думках спогади про минуле літо. А краще — грандіозні плани на нове.
Стійкість. Парфуми тримаються на шкірі увесь день, на одязі — довше. Можу сказати так і про інші аромати бренду. Але, саме ця композиція, вона немов стає тихішою з часом, а можливо, просто сидить щільно до шкіри у моєму випадку.
Чи оселиться гарний жовтогарячий флакон на моїй полиці? Саме він — ні. Інший аромат бренду підкорив моє серце і про це розповім пізніше. Але, Summer I Turned Pretty точно підійде тим, хто любить фужерні композиції. Такі цитрусові, пінні, легкі.
P.S. Звичайно, це не новина, що парфуми треба тестити на шкірі. Але, у випадку з цим брендом, я дуже наполягаю на цьому. Навіть не блотер, тільки шкіра. Картинка може досить різнитися, бо у флакончику я чую тільки бергамот, а всі інші барви відчуваються тільки тоді, коли звільняєш аромат з нього.
Буду рада дізнатися з коментарів, чи знайомі ви з брендом та, чи цікаво дізнатися про інші його аромати. Усіх обіймаю ❤️
Коментарі (0)