Anna_feerie

Beauty of Joseon Revive Eye Serum Ginseng + Retinal

Beauty of Joseon Revive Eye Serum Ginseng + Retinal

Оскільки я в сім'ї відповідаю за здоров'я та красу, то вибір засобів догляду для мам також лежить на мені). Цього разу хочу розказати про класний крем з ретиналем, якій я обрала для мами чоловіка😍.

Бренд Beaty of Joseon увірвався у косметичний простір зі своїм мега популярним санскріном з пробіотиками (https://club.makeup.com.ua/post/17577/), але СПФ не єдине, чим він може похвалитися. Бо в асортименті також є цікаві сироватки (я вже поклала око на серум з прополісом), тонери, есенції, засоби для очищення та багато інших цікавостей.

Про одну з яких і піде мова сьогодні🥰.

Beauty of Joseon Revive Eye Serum Ginseng + Retinal
Beauty of Joseon Revive Eye Serum Ginseng + Retinal

Доволі щільний, має жовтий колір та легкий аромат. До речі, свекров дуже здивувалась, коли я сказала, що це засіб саме для зони навколо очей - бо об'єм доволі великий)). А ще одразу ловіть лайфхак, як привчити близьких до регулярного догляду: мені ж треба потім поділитися відгуком, тому ти маєш наносити крем/сироватку регулярно, щоб поділитись враженнями!)) Не дякуйте 😆😆😆.

Тепер пару слів про склад: ретиналь (або ретинальдегід) це доволі нова у використанні форма ретинолу, яка завоювала довіру науковців та користувачів завдяки своїм особливостям. (Нагадаю схему перетворення похідних вітаміну А: ретинил пальмітат - ретинол - ретиналь - ретиноєва кислота). А саме, в ретиналя майже відсутні побічні ефекти при тому, що дія співставима з ретиноєвою кислотою. Перші результати від використання помітні через 4 тижня, тож цілком зрозуміло, що перед нами доволі перспективний та цікавий актив!

Крім нього маємо женьшень, ніацинамід, гіалуронову кислоту, олії какао та макадамії, керамід та пальмітоіл трипептид-5 (ну, куди ж без пептидів, чесне слово 🤩). Весь цей коктейль створений для того, щоб не просто зволожити шкіру, а додати їй пружності, розслабити мімічні заломи (по можливості) та ущільнити ніжну шкіру навколо очей (хоч, насправді, багато дівчат використовують цей крем для обличчя та шкіри)).

Тож, переходимо до найцікавішого: до результатів). По-перше, крем не викликав жодних негативних реакцій (наголошу, використовувала людина не знайома з ретиноїдами). У використанні лише позитивні враження: легко наноситься, освіжає, не заліпає та не залишається на шкірі жирним млинцем.

Через півтора місяці регулярного використання помітно покращився стан шкіри під очима та навіть трошки розгладилась сіточка мімічних ліній😍😍😍. Я дуже рада, що засіб підійшов і показав себе найкращим чином, та тепер думаю і собі спробувати, коли закінчиться мій чудовий пептидний кремчик від Tiam: https://club.makeup.com.ua/post/24344/.

Ось такий сьогодні огляд, якщо роздумуєте над подарунком для близької людини, щоб і ціна адекватна, і якість відмінна - дуже рекомендую! Всім бажаю щасливих посмішок та сяючих очей!)))