Mila__Mi

НОВИНКА від Ziaja - гель для вмивання з віт. С та В3 🍋

НОВИНКА від  Ziaja - гель для вмивання з віт. С та В3 🍋
НОВИНКА від  Ziaja - гель для вмивання з віт. С та В3 🍋
НОВИНКА від  Ziaja - гель для вмивання з віт. С та В3 🍋

Останнім часом я загалом користувалася пінками для вмивання, але коли побачила цей яскравий гель, та ще й як виявилося це новинка у Ziaja бренд з яким раніше я не була знайома, тож вирішила спробувати 😁

Формат один зі стандартних як для гелю-вмивалки з ручкою-дозатором, об'єм 190 мл, досить маленький, але як варіант взяти з собою в дорогу, то дуже навіть хороший 👍🏻 І так, перш ніж користуватися цим гелем, потрібно його трошки провернути, тобто знову ж таки - дорожній варіант, ніде не проллється, бо є блокування.

СКЛАД:
Кокамідопропил батаїн: амфотерне ПАР. Має більш м'які очищуючи властивості, аніж аніонні ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії.
Лаурилсаркозинат натрію: аніоноактивне ПАР. Утворює піну найбільш стійку при рН 5.5 – 6,0. 
Кокоглюкозоід: м'який ПАР, підходить усім типам шкіри включаючи тендітну та чутливу.
Гліцерин: відновлючий шкіру компонент, який природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження.
Гідролізат протеїнів рисових висівок: зволожує, знімає подразнення та заспокоює, пом'якшує шкіру, регулює вироблення себуму, надає еластичності, стимулює метаболізм клітин, формує захисну плівку, тонізує шкіру та підтягує її.
Інулін: пребіотик, створює захисний бар'єр, робить шкіру гладкою та надає здорового вигляду. Захищає від негативного впливу навколишнього середовища.
Фруктоза: впливає на зшивання колагену в шкірі, що в свою чергу, може підвищити еластичність і м'якість шкіри.
Ніацинамід (віт. В5): покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, запаленнях, проблемній шкірі, та пом'якшує.
Кальція пантотенат: пригнічує вільні радикали, покращує вироблення колагену та еластину. Важливий інгредієнт для зміцнення та оновлення шкіри.
Аскорбив фосфат натрію: натрієва сіль аскорбінової кислоти, одна із стабільних форм віт. С. Ця форма віт. С підходить для проблемної шкіри. Антиоксидант, стимулятор синтезу колагену. При регулярному використанні, може бути ефективним для освітлення тьмяного тону та помітного зміцнення шкіри.
Токоферол ацетат (віт. Е): ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. 
Піридоксин гідрохлорид (одна з форм віт. В6):
компонент детоксу.
Мальтодекстрин: абсорбент, піноутворювач, очищує пори.
Кремнія діоксид: має підсушуючу дію, зберігає матовість.
Олія цубаки: олія японської камелії,в икористовується для надання гладкості шкірі, підтримки еластичності, зволоження, зниження подразнення.
PEG-120 Діолеат метилглюкози: ПАР, утворює тонкий захисний бар'єр, який захищає шкіру від втрати вологи та інших зовнішніх факторів. Роблячи шкіру більш гладкою та здоровою.
Бензоат натрію: антисептик.
Ліналоол та гераніол: в цьому засоби працюють як цитрусові ароматизатори.
Лимонна кислота: має в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію.

Аромат:
Гель пахне свіжим, свіжесеньким в розрізі лимончиком 🍋 Класний, натуральний та освіжаючий аромат 👍🏻 Ось я прям дуже задоволена 😊

Консистенція:
В гелю, гелева консистенція 😃 Ближча до густої, трошки тягуча. Сам по собі гель прозорий.

Піноутворення:
При контакті з водою, гель досить швидко утворює пінку, не таку, що все обличчя з лоба по шию у піні, але її більш ніж достатньо вистачає, аби якісно очистити шкіру обличчя від накопиченого за день бруду та себуму.


Мені до речі, вистачає 2 натиски для повного очищення шкіри обличчя та шиї.

Щодо ефекту:

Як я вже вище сказала, пінки створеної гелем вистачає аби якісно очистити шкіру. Після вмивання є відчуття свіжості та чистоти, пори добре очищенні, прибраний зайвий себум та є трошки ефект матовості (можете глянути на фото, такою була моя шкіра зранку ДО вмивання (після нічної маски) і ПІСЛЯ - це вже очищення з гелем). У комплексі з іншими засобами, надає підсушуючу дію на точкові запалення. Але, гель не сушить мою комбіновану шкіру, яка в холодний період схильна до сухості.

Тому я вважаю, що гель точно підійде комбінованому та жирному типу. Та й навіть нормальному типу думаю, що також підійде 🤔 Але ось сухому типу може не підійти, але пам'ятайте, все індивідуально.

Щодо економічності витрати:
Я використовую його приблизно 1,5-2 тижні і за цей час витратила десь 1/3 флакону, АЛЕ я застосовувала його тільки при ранковому вмивання, бо ввечері я особисто вмиваюся іншим засобом. І це не тому, що гель не підходить для вечірнього вмивання, він підходить, але це просто моя рутина (зранку одне вмивання, ввечері інше).

Можу сказати, що гель класний, мені він сподобався і я точно можу радити його до покупки, бо він якісно очищує, приємно пахне, має гарний склад і при цьому досить бюджетно коштує.

Дякую за увагу 💕