Боротьба проти випадіння волосся з Vichy. Не без своїх нюансів
Підставини довіряти Vichy Dercos : не рідко ці засоби рекомендують перукарі і трихологи
Моє знайомство з Dercos Vichy почалося з шампуню Anti-Pelliculaire. Його купувала для батька за рекомендацією трихолога для боротьби з лупою. Результат не забарився, вже через пару тижнів лупа зникла, стан волосся покращився. Розумію, чому цей шампунь має так багато позитивних відгуків.
Тому, вибираючи собі новий шампунь, звернула увагу на Vichy. З огляду на міжсезонний волоссяпад, мій вибір зупинився на Vichy Stimulating Shampoo.
Особливості :
- амінексил запобігає затвердінню колагенової оболонки, що зміцнює фіксацію волосся в шкірі голови та відновлює еластичність;
- пантенол, відомий як провітамін B5, володіє зволожувальними, заспокійливими та відновлювальними властивостями;
- ніацинамід, більш відомий як вітамін B3, має потужні антиоксидантні та протизапальні властивості;
- шампунь стимулює синтез кератину, захищає від агресивних впливів зовнішнього середовища;
- зменшує запалення і свербіж, зміцнює волосся;
- шампунь має гіпоалергенну формулу, його ефективність підтверджена під дерматологічним контролем.
Шампунь продається у коробці. Є в обсязі на 200 мл та 400 мл. Більший обсяг вигідніше купувати, а також у нього зручніший дозатор. Але, для знайомства все ж таки рекомендую менший об'єм (не всім він ідеально підходить).
Баночка пластикова. Оформлення кожного виду Dercos відрізняється за кольором. У червоних тонах представлені засоби від випадання волосся. На баночці представлена загальна інформація кількома мовами.
За даними Vichy:
- 78% споживачів підтвердили, що волосся стало міцнішим.
- 76% споживачів підтвердили, що волосся набуло життєвої сили. (Споживчий тест за участю 154 особи, 3 тижні)
! Зверніть увагу, що у складі є компоненти, які можуть спричинити алергічну реакцію та сушити шкіру.
Після придбання побачила відгуки, що у людей з'явилася сильна сухість від цього шампуню. Боялася, що буде такий самий ефект, але, на щастя, мені шампунь підійшов.
Аромат приємний, парфумерний. Чомусь думала, що його зовсім не буде .
Ніжна текстура, перламутрового кольору. У складі є сульфати, піниться добре.
Спосіб використання як у будь-якого шампуню: нанести на вологе волосся, помасажувати та змити. Навіть з промиванням волосся 2 рази його вистачить дуже і дуже надовго. Хоча не скажу, що витрата економічна .
До цього у мене були безсульфатні шампуні і одразу, що я помітила: об'єм. При чому не такий об'єм, який зазвичай дають мені шампуні з сульфатами. Dercos трохи розгладив волосся, щоб не було пухнастості, не втрачаючи при цьому природного об'єму. Результат сподобався. Добре промиває. Волосся зволожене і немає сухості шкіри голови.
Приємним бонусом виявилося, що після цього шампуню свіжість зберігається довше десь на півдня-день. Вже через 2 тижні використання волосся на гребінці поменшало, але до ідеалу ще не дотягує. Про стимуляцію зростання нового волосся нічого поки що сказати не можу.
Для кращого результату рекомендується використовувати разом із ампулами проти випадання волосся Vichy Dercos (посилання на них також додала). Загалом і без ампул результату є.
______
Vichy Dercos Energy+ Stimulating Shampoo
Коментарі (0)