Швець Карина🤍

El Diablo: гаряча пристрасть

El Diablo: гаряча пристрасть
El Diablo: гаряча пристрасть

Сьогодні знайомлю вас з іще одним ароматом від прекрасного бренду Fantasy Community Perfumes - El Diablo.

Наскільки я знаю, то Ель Дʼябло - це персонаж загону самовбивць, який може випускати вогонь з рук.

Так ось, аромат прекрасно підходить під цей опис. Уявили?

Верхні ноти: Ром, Чорний шоколад, Цукрова тростина.

Середні ноти: Кава, Карамель, Мигдаль.

Базові ноти: Геліотроп, Сандал.

Фото флакону додаю для наглядності. Вони доволі гарні у бренду - мені подобаються, хотілося б потримати в руці, щоб розуміти саму вагу.

На старті я відчуваю дуже явний аромат гарячої кави з ромом, але не звареної в турці чи розчинної, а просто меленої кави, залитої кипʼятком прямо у чашку. Ром тут не відчувається прямо алкогольною чи спиртовою нотою, він навпаки дуже тонкий і додає композиції якогось шарму.

Далі додається чорний шоколад - той, на якому пишуть «100% dark chokolate“. Його додали в ту ж чашку з ромовою кавою і присипали зверху цукром, щоб трошки «підсолодити» таку гіркоту.

Десь через 30-40 хвилин починає відчуватися забита нотка карамелі - вона наче хоче додати ще чогось солодкого, проте гіркуватий мигдаль не дає їй цього зробити.

В базі відчувається сандалова густота, що огортає своєю тягучістю, і алкогольний тяж.

Аромат дуже легко розкласти на ноти, бо вони всі відчуваються одна за одною, поступово додаючись.

Парфум важкий,гірко-солодкий, гарячий, мов джезва на розпеченому піску.

На моїй шкірі стійкість абсолютно така сама, як і у інших - ~3,5 години. Шлейф є, але як на мене, то він не прям явний і вже ж не тягнеться за своєю власницею на метри, а просто окутує її десь на відстані 30-40 см. Але все одно з чотирьох ароматів, які я маю, цей - найбільш стійкий (воно і не дивно). Я нанесла його на руку о 17 годині вечора, походила декілька годин, сходила в душ, і о 7 годині ранку наступного дня я все ще його трохи відчувала на собі.

Знаю, що цей аромат - дюп на Kilian Black Phantom, який для мене звучить набагато різче, а от El Diablo - мʼякше і затишніше. Я любителька специфічних ароматів, проте навіть для мене цей - доволі незвичний. Парфум не на кожен день, тим паче - не для всіх. Я б рекомендувала брати спочатку пробник, тому що дехто може бути вражений такою суворістю і «агресивністю» аромату. Парфюм абсолютний унісекс - думаю, на чоловіках він буде грати ще цікавіше.

Я поки не впевнена, що в моїй колекції є місце повнорозміру даного аромату, ці 2 мл з семплу будуть тягнутися довгувато (думаю, що всю зиму), бо для аромату однозначно потрібен настрій.

Дякую за увагу🤎