Kizza

Туш Maybelline Surreal

Туш Maybelline Surreal

Цю туш отримала в якості подарунку від корнера Maybelline на дні народженні Makeup CLUB 🥳 Це туш з нової лінійки, що буквально місяць назад була на всіх рекламних майданчиках.

І дійсно, з тим як активно і креативно її рекламували - ти очікуєш що прям "неможу дуже класне".

Спойлер - мені ця туш не подобається. І зараз розкажу чому😉

Туш Maybelline Surreal

Традиційно почну з упаковки. Кольори прям дуже гарно поєднуються такий ліловий, небесно-блакитний і футуристичне срібло. Упаковка фактурна, не має гострих кутів. Але футуристичне срібло буде дряпатись як навіжене. Ну мене вигляд упаковки не дуже "смущає" тому не будемо це зараховувати в мінус.

Щетинистий йоршик. Але відстань між щетинками набагато менше ніж в звичних мені "йоршиках". І тут мені прийшла ідея порівняти аплікатори-йоршики в моїх тушах.

Буде цікавіше, аніж просто читати допис про те, як мені не сподобалась дана туш 🤣😉

А от і всі мої "йоршисті" туші. По них видно, що я їх увагою не обділяю🤣 всі замурзекані, а три вже майже закінчились і наступного місяця будуть в порожніх баночках 💕

Перше: вона в один шар нічого не робить.

Друге: В два шари ніби вже краще, але починається замазування шкіри навколо очей, бо її важко нанести акуратно.

Третє: після двох шарів дає сильні "павучі лапи", які рідним аплікатором не зчешеш. Тому звертаюсь до гребінця для брів і вій та вичесую+розкладаю, як я це задумала.

Четверте: довго сохне. Хвилин через 5 можна робити спроби підчищати все навколо

П'яте: підчищати тільки або сильною міцеляркою або двофазкою.

Довгі вії звісно підфарбує, але якщо у вас короткі вії - не очікуйте від неї суперподовження чи мегаоб'єму.

Цю туш я користую бодай не кожного дня протягом двох з половиною тижнів. А все задля того, щоб розфарбувати і підсушити. Адже всі в курсі, що свіжа туш і трошки покористовувана це часто дві різні туші🤣. (З губами все ок, це типу контуринг🤣).

Змивається вона важко, це не термотуш, що знімається "панчішками" це така олдскульна ватерпруф з усіма її недоліками.

Я звісно буду нею користуватись, може проникнусь і полюблю🤔

Мінусів звісно в неї більше ніж плюсів. Доречі, вона, в окремих випадках, може відбитись і осипатись.

Зараз знайду посилання на огляд даної туші: https://club.makeup.com.ua/post/20981/

І впринципі, у Maybelline величезна лінійка тушей, що на голову вище за дану представницю.

Я, зваживши всі "за" і "проти", а також, почитавши відгуки людей чиїй думці я довіряю - в свій час не побігла купляти дану туш. І правильно зробила.