Швець Карина🤍

Знайомство з Weleda

Знайомство з Weleda
Знайомство з Weleda

Цю пінку я теж отримала в подарунок від MAKEUP Club. Тестувала її з 2 по 6 грудня, але тепер відклала, бо побоялася наслідків, які могли мене спіткати при більш тривалому використанні.

Але думка сформована повністю.

Загальні характеристики

Обʼєм - стандартний для пінки, 150 мл.

Дозатор працює справно, добре утворює піну і видає хорошу середню порцію.

Аромат - мені пахне сиропом солодки від кашлю) він доволі гучний і навʼязливий, проте я люблю всякі травʼяні запахи і мені навіть подобається.

Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Coco-Glucoside, Fragrance (Parfum), Cocoyl Proline, Althaea Officinalis Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Disodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Sodium Cocoyl Glutamate, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral

Ось тут-то вся і проблема. Я не можу сказати, що ставлюсь якось упереджено до алкоголю в складі - насправді ні, я вважаю що він має місце бути і моїй шкірі він нічого поганого ніколи не робив. Але зараз я маю чутливий і зневодненій стан через лікування, тому ситуація трошки змінилась.

Насправді ж, в складі присутні багато класних інгредієнтів:

• гліцерин - компонент НЗФ;

• Коко-глюкозид - мʼякенька всфотерна ПАР з кокосу;

•Екстракт Алтеї - має заспокоюючі, регенеруючі властивості;

•Екстракт гамамелісу - заспокоює, позитивно впливає на жирну шкіру;

•Кокоіл глутамат динатрію - неіоногенна ПАР з кокосу.

Все б тут ідеально, якби не спирт 😩 мʼякенькі пар, екстракти трав - це був би чудовий засіб для будь-якого типу шкіри, але виробник вирішив додати ложку дьогтю і самі ж зіпсували таку хорошу формулу.

Спочатку все було нормально - прикольний аромат, хороша хмаринка пінки (я, до речі, вже скучила за цим форматом, бо останнім часом користуюсь лише гелями).

Очищення мені сподобалось - доволі хороше, не агресивне, але і далеко не мʼяке. Ну таке - середнячок.

Але через декілька днів мені почало пекти і подразнювати периорбітальну зону (самі очі нею не вмивала). Я використала пінку ще пару раз, зрозуміла, що стає тільки гірше і відклала засіб.

Сказати чесно - засмутилась. Тому що насправді пінка мені сподобалась, і я навіть можу її рекомендувати, але з нюансами: лише не чутливій, щільній, жирній шкірі.

Не скажу, що вона повністю пересушує шкіру - взагалі ні. Але конкретно для чутливої і подразненої шкіри цей продукт не підходить.

Тож, враження у мене двоякі залишилися. Ну от навіщо там цей спирт? Я не розумію. Щоб що?

В будь-якому разі, дружби не сталося, що печально. Відвезу її мамі, нехай спробує - можливо, їй підійде, бо в неї якраз шкіра не така тонка, як у мене.

А невдовзі постараюся показати, якою крутою і супербюджетною вмивашкою я тепер рятуюсь. Тестую її вже більше двох тижнів і поки повністю задоволена, сподіваюсь, що так буде і надалі.

А також нагадую, що в мене є чудовий пост (мама себе не похвалиш - ніхто не похвалить) про правильне вмивання. Там розповідаю про те, як обрати очисник і наводжу багато прикладів 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/7917/ .

Дякую, що дочитали 🩵