ksnklb

Знайомство із SKINBAR 🩵

Знайомство із SKINBAR 🩵

Цей пробник мені прийшов у подарунок до замовлення, а від Skinbar я ще нічого не мала, тому тестування цієї сироватки мало б бути цікавим 🥰.
Але я зайшла на сторінку сироватки на сайті і трохи одержала шок, і ні, я зараз не про те, що на пробнику 97% гіалуронової кислоти вказано, а на сироватці 98%. Виробник каже, що сироватка антивікова та проти пігментних плям, і при цьому ця сироватка 18+, ну особисто у моїй голові це не вкладається. За інші обіцянки: зволоження, проти запалень – питань немає. Ну і так, в описах алое зазначено як екстракт, у складі як гель, не розібрати яка форма присутня.

Пробник абсолютно звичайний 3ml, білого кольору з чорними буквами. Загалом потрібна інформація на ньому є.

Сироватка виявилась настільки водяниста, що я не одразу змогла її сфотографувати, бо вона подібно до води лилась.
Сироватка дуже рідка і нагадує воду, прозорого кольору. Аромат є легкий і досить приємний, косметичний, він не яскравий, тому не заважає.
Вбирається у шкіру до 4х хвилин, залишає дуже легку липкість, без блиску і тд. Липкість нічим не заважає нанести крем чи санскрін. Шкіра при цьому ніжна, гладка. По сироватці нічого не скочується.

Пробника мені вистачило на 3 дні, та навіть одразу після застосування сироватки я не помітила зволоження на сухіших ділянках шкіри. При цьому на нормальних ділянках легке зволоження/ легке освітлення помітне. Можливо, потрібно користуватись довше, щоб справді помітити ефект.
Для доглядової рутини я б цю сироватку не придбала, та під альгінатну маску – можна.

Після цього потрібно заварити собі чай з ромашки. Склад я брала із сайту, де також біля нього вказано, що "Hyaluronic Acid 98% & Aloe Extract Face".
Але на 21 місці у нас є Sodium Hyaluronate – це натрієва сіль гіалуронової кислоти, яка має якесь відношення до гіалуронової кислоти. А на 23 місці гель з листя алое.
Та при цьому склад не поганий, є багато зволожучих компонентів і краще б вказали, що там ж сечовина, яка вище у складі та екстракт ламінарії.

Aqua – вода.
Glycerin – гліцерин, зволожувач.
Нydrolyzed Rice Protein – продукт гідролізу протеїнів рисових висівок, містить комплекс зволожуючих компонентів, амінокислоти, провітамін 85 полісахариди.
Polysorbate 80 – емульгатор.
Urea – сечовина, зволожувач.
Pentylene Glycol – багатофункціональний зволожуючий і кондиціонуючий інгредієнт, розчинник.
Lecithin – емульгатор, має зволожуючі властивості.
Sorbitol – шестиатомний аліфатичний спирт, використовується як зволожуючий компонент, що істотно впливає на текстуру виробу, надаючи їй особливу м'якість, пластичність.
Xanthan Gum – камедь кукурудзяного цукру, безпечний згусник.
Laminaria Digitata Extract – екстракт ламінарії,  містить заспокійливий для шкіри бета-глюкан, поліфенольні антиоксиданти, відомі як флоротаніни (вони допомагають бурим морським водоростям витримувати ультрафіолетове опромінення) і флороглюцин, які відповідають за користь цього екстракту для заспокоєння шкіри.
Diatomaceous Earth – діатомова земля, використовуються для шліфування, згладжування чи полірування, отже тут має абразивні властивості.
Xylitylglucoside – природний інгредієнт, який надходить з цукрів, які перебувають в пшениці, має зволожуючі властивості.
Anhydroxylitol – зволожуючий компонент і натуральний підсолоджувач, утримує вологу в клітинах.
Xylitol – п'ятиатомний спирт, у косметиці може бути як замінник гліцерину.
Phenoxyethanol – консервант.
Ethylhexylglycerin – консервант.
Glycine – загусник та структуроутворюючий компонент у косметичних виробах для догляду за шкірою
Betaine – зволожувач.
Sodium Pyrrolidone Carboxylate – свого роду природний зволожуючий фактор .
Allantoin – компонент, який містить заспокійливі властивості.
Sodium Hyaluronate — натрієва сіль гіалуронової кислоти, сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, стимулює клітинну міграцію та проліферацію, виявляє високі зволожуючі властивості. 
Propylene Glycol – полімер, може виявляти властивості консерванту.
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Gel – нарешті гель листя алое, має заспокійливі та зволожуючі властивості.
Fragrance – ароматизатор.
Lactic Acid – молочна кислота, як остання у списку навіть не знаю чим допоможе 🤷🏻‍♀️.