Швець Карина🤍

OASIS від Fantasy Community Perfumes

OASIS від Fantasy Community Perfumes

Якщо б мене попросили показати вайб цього аромату, то це було б якесь італійське узбережжя з дорогими віллами, де ти лежиш на шезлонгу в білому купальнику, білій шляпі з величезними полями, гортаєш модні журнальчики і вирішуєш робочі питання в онлайні.

Саме так я бачу цей парфум.

OASIS від Fantasy Community Perfumes

Верхні ноти: Квітка апельсина, Оксамит, Бергамот, Лимон.

Середні ноти: Жасмин, Фіалка, Цикламен.

Базові ноти: Амбра, Ветивер, Вірджинський кедр, Мускус

В піраміді Oasis немає чорнобривців, але в звучанні вони ще й як є.

І, якщо бути чесною, я взагалі-то абсолютно не фанатка чорнобривців (можна навіть сказати, що не люблю). Але тут ця нота настільки гармонійно звучить, так приємно і ненавʼязливо, чистенько (але це чистота не мускусна, а саме квіткова).

Старт аромату починається з легкої кислинки цитрусових ноток, але вона не бʼє в ніс, а дуже тихо окутує нас. Потім додається майже непомітна гірчинку бергамоту і зʼявляються оці чудові чорнобривці🤌🏻 це поєднання, як на мене, звучить ну настільки розкішно, що від нього неможливо відірватись.

Трохи пудровості нам дає фіалка разом з цикламеном. Жасмин тут теж можна обре почути, якщо прислухатися - він свіжий і зовсім не гірчить.

Потім я до переможного кінця все одно ще чую чорнобривці майже моно-звучанням.

Як мені міг сподобатись цитрусовий аромат? Не знаю. Але це щось.

Не компот і не освіжувач повітря. Це багатогранний, розкішний аромат.

З ним дуже складно переборщити. Можна политись з ніг до голови і це не буде «ту мач», бо аромат сидить дуууже близько до шкіри. Тим паче, у мене саме цей пробничок розійшовся швидше всіх, тому що постійно хочеться додати ще пшик.

Він повертає мене в безтурботне літо💚 але в таку погоду, як зараз, звучить так само неймовірно. Тестувала його в легесенький морозець з яскравим сонечком, і це саме те, що треба цьому парфуму👌🏻

Стійкість, на жаль, саме у цього аромату найменша (але це і не дивно, адже він цитрусовий). Як же я люблю нотку віржинійського кедру, вона дає дуже делікатну строгість і наче стримує аромат в своїй оболонці. На моїй шкірі він злітає години за півтори-дві, але залишає легенький деревний аромат свіжості, який хочеться поновлювати.

На одязі, звичайно, сидить подовше.

Oasis - просто в сердечко 🫶🏻 парфум на всі випадки життя: і на весілля, і на розлучення, і у відпустку, на роботу, до лікаря і тд. Універсальний.

Я дуже рада, що познайомилася з брендом Fantasy Community Perfumes. Насправді я чесно здивована тому, що 3 аромати з чьотирьох (Mad Jam, Mango Milk Shake та Oasis) мені так запали в душу і я налаштована купувати більший обʼєм собі в колекцію. Просто тому, що аромати дуже легкі і зрозумілі (але не приземлені), вони якісно виконані, красиво розкриваються і просто подобаються. Чому би ні?

Дякую за увагу 🫶🏻 на цьому огляди FCP я завершую, але сподіваюсь, що скоро спробую ще якість аромати та обзаведуся більшими обʼємами тих, що в мене вже є🤍