Фісташка

Найдорожчі парфуми в моїй колекціі. МОї довгоочікувані парфуми Tom Ford Mandarino di Amalfi

Найдорожчі парфуми в моїй колекціі. МОї довгоочікувані парфуми Tom Ford Mandarino di Amalfi

Ми багато подорожували по роботі і в більшості літаком. Коли чекаєш посадки треба чомось займатись. Моє улюбелне - потинятись по ДьютіФрі і обнюхати всі парфуми. Я першим завжди приходжу до стенду з Tom Ford. Я одного разу спробувала ці Mandarino di Amalfi і закохалась. Кожна моя наступна подорож кінчалась тим що я приходила до цих парфумів і кожен раз вони мене чіпляли.

Що б краще зромзуміти мій смак і чи підходить вам моє відчуття ароматів, загляніть в цю статтю

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

Завжди дуже важко описувати аромат парфумів. Це дуже субєктивна річ і на кожній людині запах може відкритись по іншому. Тому тут чисто мої відчуття.

Перші ноти аромату це цитрусові, мята, чорна смородина, тархун та базилік. Я обожнюю цитрусові аромати і це мене мабуть і зачепило у ароматі

Ноти серця це білі квіти, в тому числі і жасмин, чорний перець, коріандр. Це додає аромату ніжності і пряності.; трохи згладжує різкість цитрусових і смородини.

В базових нотах ми бачимо мускус, амбру, ветівер, циветта.

Аромат досить різкий і насичений. Це не легкий невагомий варіант. Його добре чутно на людині, він має шлейф і є досить стікйким.

Різкість протягом дня спадає і я починаю більше відчувати саме квіти і більш ніжні ноти.

Аромат виглядає дорого. Він більш зухвалий і і різкий ніж інші мої парфуми

Аромат був створений і натхненний італійським містом Амалфі. В цьому місті є мандаринові сади, пряності. Всі ці запахи були відворені в парфумах. І дійсно вони переносять мене у відпустку.

Стійкість у парфум на 10 балів. Жовгий приємний шлейф, парфуми тримаються цілий день і протягом дня відкривається новими своїми сторонами.

Він мінливий, цікавий.

Я в повному захваті від них.