O’Ostah

Salicylic Acid 2% Solution The Ordinary

Salicylic Acid 2% Solution The Ordinary

Моя проблемна шкіра любить саліцилку. Це я помітила ще тоді, коли проходила курс пілінгів. Зараз я сама собі косметолог, тож шукала щось таке, що підходить для домашнього використання, буде поступово відлущувати відмерле і не завдасть великого дискомфорту. Звісно, це The Ordinary! Доступно, не за всі гроші світу і більшості продуктів я ставила найвищий бал. Але на цей раз щось пішло не так.

Salicylic Acid 2% Solution - це сироватка на водній основі з оптимальною концентрацією саліцилової кислоти, яка впливає на текстурні нерівності, видаляючи відмерлі клітини шкіри, які можуть закупорювати пори. Продукт допомагає помітно зменшити застійні явища, роблячи шкіру яскравішою та чистішою.

Моя основна проблема - підшкірники, із якими я буду боротись, здається, до глибокої старості. Тому відкупорити і відлущити я завжди не проти.

Як свідома людина, я ознайомилась із чим можна поєднувати саліцилку. Усе, що було в моїй рутині від бренду, мало потоваришувати. Ба більше, у дні, коли я наносила сироватку, улюблений гліколієвий пілінг (хто не знає про це чудо - ознайомтесь тут https://club.makeup.com.ua/post/809/, а краще - спробуйте) сумував на поличці. У догляді була тільки сироватка + зволожувальний крем. На перший день я відчула деяку стягнутість шкіри. На другий - шкіра почала блищати (від сухості). На третій день я побачила суттєвий такий опік на лобі і припинила знущання над обличчям.

Далі я закинула баночку і повернулась до звичайного догляду. Все швидко відновилось. Але ж я не звикла здаватись, тому вирішила дати сироватці ще один шанс. На цей раз ефект я побачила швидше. На ранок я мала такий самий вигляд, як після кабінетного поверхневого пілінгу. Та на цей раз шкіра відпадала лусочками, наче сніг, а біля ока та на скроні були ранки (я чесно туди не наносила рідину!).

В коментарях на оф сайті писали, що нібито змінилась формула, раніше сироватка була лагіднішою і загоювала запалення буквально за ніч. Я не можу порівнювати, тому просто скажу, що продукт не для мене. Тиждень я відновлювала ліпідний бар‘єр і більше ніколи, НІКОЛИ не візьму цю баночку в руки. Подалі від спокуси віддала сироватку мамі. Їй вона підійшла ідеально! А я так і не зрозуміла, чому мені не пощастило.