Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
Люкс, який точно вартий уваги
Я взагалі не фанатка лінійки Gucci Bloom, але цей аромат не залишив мене байдужою.
Він такий - з характером (як і я🤣). Ото ми з ним і подружилися.
Це такий класичний білоквітковий аромат, в якому особисто я дуже добре відчуваю нотки ретро. Але вони не задушливі, а такі, дуже лабільні.
Початкові ноти - жасмин, жимолость;
Ноти серця - тубероза;
Базові ноти - дамаська троянда, корінь ірису.
Ця композиція доволі різка, і вона однозначно не для всіх. Я чую тут насичені травʼяні нотки - з відголосками гіркоти чи то полину, чи якоїсь іншої 🌿.
Троянда мені дуже слабко відчувається (це і добре, бо я не сильно-то її люблю в парфумах).
Що круто в цьому ароматі, так це те, що він не звучить монотонно, а поступово розкривається і стає все делікатніше і тихіше.
В базі вже чутно запудрену, проте все ще трошки різкувату троянду і такий зелено-чайний жасмин.
Стійкість - пристойна, але не вау. На речах, звичайно, тримається до прання (хоча в мене абсолютно всі парфуми на речах лишаються до прання). На шкірі - години 3-4, далі вже стає ну дуже тихим і потребує оновлення.
Загалом це аромат, яким могла би пахнути Серсея з «Гри престолів») він не універсальний, не простий і трішки «пиндикований», але саме це і робить його таким красивим та унікальним. На мою думку, це ідеальний осінньо-зимовий аромат. Мені чомусь дуже подобається носити подібні в дощову погоду.
Однозначно задоволена цією композицію і дякую моїй Олечці Пришелець за те, що вона нас с ним познайомила. В неї, до речі, дуже класні огляди нішевих ароматів та цікавезні екскурси в історію моди - почитайте, вам точно сподобається.
Дякую за увагу 🖤
Коментарі (0)