Ya Yana

Навіть Ґрінч би не встояв

Навіть Ґрінч би не встояв

Продовжую знайомство з брендом 13PERFUMES разом з вами. Декілька слів про те, чому саме цей аромат опинився у моєму кошику.

Зазвичай я звучу чимось солодким, фруктовим чи ягідним. Моя подруга зве мої парфуми "компотиками". І раніше це мене влаштовувало. Але зараз в житті відбулося багато змін і я точно знаю, що компоти – не про мене. А що про мене? Намагаюся знайти.

В мене ніколи не було парфумів з деревними, хвойними нюансами, а також з шкіряними нотками. Отже, це кардинально не те, що я зазвичай ношу і було вирішено спробувати саме їх.

Піраміда:

Верхні ноти: сандал, шкіра, кипарис.

Середні ноти: кедр, фіалка, дубовий мох.

Базові ноти: ірис, амбра

Що чую я?

На початку повністю передається атмосфера хвойного лісу у дуже морозний день. Акорди кипариса чутно дзвінко. Вдалині визирають ноти петрушки, даючи якусь рослинну гостринку. Серце аромату звучить мотивами домашнього затишку, який можна відчути лише взимку: кардамонові напівтони та теплі мотиви кмину. В кінці чутно аромат м'ятних цукерок, саме він розкривається на шкірі згодом. Наприкінці дня я чую їх найбільше: м'ятні льодяники та хвою.

Шкіру не почула, або мій ніс її не знайшов, або вона звучить дуже тихо.

Якби West Village був моментом

Аромат того суботнього ранку, коли ти вирішуєш нарядити вдома ялинку. Процес механічний, але скільки всього відбувається всередині у цей момент. Згадуємо хороше, відпускаємо погане, будуємо надії, плани, цілі. А можливо, просто заливаємося з рідними від сміху, згадуючи цьогорічні факапи чи історії з дитинства. Пора чудес, що приходить, попри все.

Парфуми однозначно відносяться до унісекс. З усіх опитаних мною друзів, він частіше отримував вподобайку від чоловіків, ніж від жінок.

Стійкість дійсно крута. На одязі звучить довше, на шкірі трошки менше. Але, є усі шанси проходити з ними цілий день.

Композицію точно зацінять ті, хто любить деревні та хвойні парфуми. На собі я чую їх занадто голосно і насолодитися вдається саме надворі. Теплота аромату на контрасті із морозним повітрям – це щось особливе.

Я вже казала раніше, що маю три пробники парфумів від цього бренду. Про один писала раніше (https://club.makeup.com.ua/post/24445/), а ще один огляд напишу зовсім скоро. І там, я нарешті знайшла те, що оселиться на моїй поличці у більшому об'ємі.

❤️❤️❤️