Цікавий і такий неодно значний - Sane🙄
Ділюсь своїми враженнями🤍
Дівчата, всім привіт🤍
Загалом, не дуже люблю писати про пробнички, як я уже говорила, але так як я мала досвід користування цим брендом ще до того, як почала вести блог тут і користувалась ще повнорозмірним продуктом, то вирішила поєднати враження🙂
Сьогодні мова піде про наш український бренд - Sane.
Ну дууже вже багато позитивних відгуків на нього в клубі і всі про різні продукти.
Уже вкотре отримую саме цю маску, як подарунок до замовлення і кожного разу її сумлінно використовувала, тож в деякій мірі це можна вважати довготривалим використанням🧐(мала настільки багато цих мініатюрок, що можна було злити в один повнорозмірний флакон😁)
Отже, розпочнемо?😏
Сам продукт✨
Мова піде про очищувальну і відбілювальну маску з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7.
Що ж вона нам обіцяє?
- відбілювання,
- освітлення,
- очищення,
- проти запалень,
- проти пігментних плям,
- розгладження,
- тонізування
За консистенцією вона доволі густа, на шкіру наноситься приємно та має досить нейтральний аромат.
По застиганню на обличчі маска підсихає, так як має у складі цинк та особисто для мене створює досить неприємні стягнені відчуття, ніби нанесла на лице крейду, тож для себе намагаюсь не обирати засоби з таким ефектом.
Пробничка вистачило на 3 повноцінні рази, та маючи лише один незначний прищик на обличчі на той момент, маска дійсно зменшила його запалення та підсушила і зробила його майже непомітним😊
Після змивання маски було певне відчуття сухості тя стягненості, тож обов'язково зволожуйте шкіру обличчя після використання таких продуктів).
Склад🌿
Щодо складу я була трошки засмучена, адже знайшлись компоненти з позначкою середньої безпеки, а саме:
Retinyl Palmitate - дослідження FDA показують, що ретинілпальмітат при нанесенні на шкіру у присутності сонячного світла може прискорити розвиток пухлин та уражень шкіри.
Retinyl Acetate - складний ефір ретинолу та оцтової кислоти, який може сприяти надмірному споживанню вітаміну А.
Methylparaben та Ethylparaben (консерванти).
Propylparaben (ендокринний руйнівник, парфумування,консервант).
Parfum (парфумерна віддушка).
Тож, звертайте увагу, кому актуальні дані речі🤍
Висновки🧐
Загалом маска досить непогана та навіть за три використання дала певні покращення, незначні, але і гірше також не зробила🙂
Однак додам, що мала досить негативний досвід з Кремом для сухої шкіри обличчя з маслом манго + ши, також від Sane, коли майже від самого початку користування з'явилось печіння та висипання на обличчі🙄
Було дуже шкода, так як цей продукт був повнорозмірний і довелось з ним попрощатись☹️
Повнорозмірний тюбик маски не купуватиму, спробую знайти щось більш цікаве для себе від бренду, але погратись з пробничком цієї маски час від часу можна😏
Дякую вам за увагу і діліться вашими враженнями від продуктів та самого бренду - буде дуже цікаво почитати🤍
Коментарі (0)