Набір Talika Hydration Intense Fase & Eye Kit
Мої враження від набору Talika 💙
З брендом Talika знайомлюся вперше, скажу чесно навіть не чула за них. Отримала в подарунок цей набір, і ділюся враженнями 🤗
В набір входить:
🔸 Біоферментні зволожувальні патчі для контуру очей Talika Bio Enzymes Eye Patch
🔸 Зволожувальна маска для обличчя Talika Bio Enzymes Hydrating Mask
🔸Маска для обличчя Talika Bubble Mask Bio-Detox.
Скажу одразу, що дуже зручне та компактне пакування, зручно брати з собою.
Маска для обличчя Talika Bubble Mask Bio-Detox ⚫
Хто замовляв пінну вечірку😂, будуть смішні фото))).
Забруднення погіршує шкіру і прискорює її старіння, тож маска обіцяє усунути цю проблему.
Дуже зручна упаковка, яка легко відкривається. В середині багато рідини та піни. Маска зручно дістається та розгортається. Чудово лягає на обличчя, не ковзає, добре тримається, не треба постійно поправляти.
Враження від застосування
На першому фото пройшло хвилини 2 після нанесення. З'явилося вже багато мікропухирців, які почали приємно потріскувати, відчуття прохолоди та заспокоєння шкіри.
Ще через хвили 3 , я вже перетворилася на діда мороза чи на смішну панду 🐼😂, піни стало ну дуже багато, але вона не стікала, все добре трималося на обличчі. Дуже приємне відчуття свіжості. Має легкий приємний аромат.
Тримала я маску 10-15 хвилин ( останній знимок після зняття), після зняття на шкірі залишається приємна пінка, змила чистою водою.
Активні компоненти:
Бамбукове вугілля - помітно очищає епідерміс, рисові пробіотики - покращують здоров'я шкіри, тисячі микропухирців - насичують шкіру киснем.
Інгредієнти (гліцерин, екстракт ромашки, кунжутна олія, пептиди, бамбук).
Підходить для всіх типів шкіри.
Тож результат:
Звісно після одного використання чуда не сталося)))
Але шкіра очистилась, заспокоїлася, і сяє чистотою.
Однозначно масці я кажу Так! І + гарний настрій вона вам забеспечить!😂
Біоферментні зволожувальні патчі для контуру очей
Патчі одразу порадували після відкриття упаковки. Вони відокремлені один від одного, кожен лежить на спеціальному покриті, та вкритий захисною мембраною. Це прям дуже зручно 🤗🤗🤗(не комкуються в упаковках).
В середині багато рідини. Мають легкий, не насичений запах. Доволі великі за розміром.
Мають ультратонку тривимірну структуру, яка сприяє утриманню великої дози активних інгредієнтів, включно з алоє вера і ромашкою, забезпечуючи глибоке проникнення та абсорбцію в шкіру.
Інгредієнти: гіалуронова кислота, алоє вера, екстракт ромашки, пробіотики, екстракт гарбуза.
Можу сказати одне, що після використання шкіра зволоженна та стала світліше. Взагалі гарний засіб!
Зволожувальна маска для обличчя Talika Bio Enzymes Hydrating Mask
І одразу з приємного, зволожувальна маска, як і патчі лежить на спеціальному покриті, а зверху вкрита захисною мембраною, це прям дуже зручно 🤗. В середині багато рідини, має легкий приємний запах, але на шкірі не відчувається. Зручно наноситься, та рівно лягає на шкіру, добре тримається. Приємна на дотик.
🔸Містить 95% компанентів натурального походження.
🔸 Виготовлена із біоцелюлози, має анатомічні вирізи.
🔸 Підходить для всіх типів шкіри.
Гіалуронова кислота у складі маски робить шкіру пружною і гладенькою. Екстракт арніки надає заспокійливу дію, зменшує подразнення, посилює природне сяяня.
Залишила маску на 30 хвилин, потім після зняття, легкими масажними рухами втерла надлишки сироватки.
Результат: шкіра зволоженна та має природне сяяня, шкіра стала більш світліше.
Цій маскі кажемо теж Так!!!💙
Всі засоби дуже гарно та зручно упокавані, можно брати з собою у поїздку.
Ось таке перше позитивне знайомство в мене вийшло з Talika 💙.
Треба знайомитися з цим брендом далі 🤗💗
Дякую 🖤
Коментарі (0)