Христина 🌺

Шампунь, який я так хотіла спробувати…

Шампунь, який я так хотіла спробувати…

Їх було зразу два: шампунь з мікрокристалами для блиску і шовковистим і волосся і маска...з такими самими критеріями.

Пробники по 10 мл. На мою довжину одного пакетика було навіть забагато...але то так: ні туди, ні сюди, тому використала весь за раз.

Тепер варто почати з того, що в мене є олійка з мікрокристалами, яка дає мені вражаючий ефект. Колись мені прийшов пробник в подарунок, я побачила, наскільки вона класна...і замовила. Дійсно, ще жодна олійка не приводила моє волосся до такого стану. Вона відпрацьовує себе сповна. Тому було дуже цікаво спробувати іншу продукцію цього бренду. Але мене зупинили погані відгуки...Так, я довіряю відгукам на Мейкапі...навіть, якщо хочу замовити щось десь в іншому місці, я все рівно читаю про косметику тут...бо тут відгуки реальні).

Тому я дуже зраділа, побачивши пробники в наборі.

Сам шампунь і маска пахнуть...ніби пральним порошком, чи кондиціонером ( комусь господарським милом і плином). Запах спочатку бентежив, але потім я до нього звикла. А на наступний день мені він навіть почав подобатись. Бренд позиціонує себе як натуральний, без сульфатний.

Помила я волосся...і зразу помітила, що воно стало дуже жорстке...направду, як солома. Пересушене вже в процесі миття. Дуже дивно, бо я начиталася про комплекси Colorfix, shinefix...різні інші корисні компоненти...а тут таке😳.

Потім нанесла маску. Протримала не 5 хв, а ~15. Змила. Висушила. Ефект був вражаючий. Волосся гладеньке, блискуче, розсипне. Але мені здалося, що якесь риже ніби стало🙃. Не пушилося. Ефект видно на фото. Це було в суботу ввечері.

Голову я мию в суботу ввечері, потім в вівторок зранку. Проте в понеділок я побачила всі мінуси. Волосся було страшенно наелектризоване, прямо стояло, як дріт🙄. І сильно обтяжене, важке. Кінці були дуууже сухі, як солома...чисто попалені неякісним стайлером. Я заплела хвіст, він "стояв"🤣. Коли волосся торкалося лиця, то сильно кололо шкіру...як дешевий синтетичний пензлик, коли робиш макіяж. Я точно знаю, що це від цього. Бо зараз, після мого стандартного шампуню вже все ок.

Я дуже хотіла спробувати шампунь і маску цієї фірми, і я дуже рада, що мені трапився пробник. Це вберегло мене від покупки, про яку я б потім шкодувала.