Kizza

мій Project Pan на найближчий час

мій Project Pan на найближчий час

Продукти в цій підбірці діляться на три види:
1. Ті, що залежались та улюблені (їх хочу повністю довикористовувати)
2. Ті, що не підійшли по деяких параметрах (хоча б на половину)
3. Ті, що бісять (хоча б на половину)
То ж нумо дивитись, що ж там таке назбиралось)

1. Shiseido -Synchro skin glow з SPF 20.
Тональний дуже тонкий, при цьому непогано криє, лишає натуральний фініш. Не конфліктує з пудрами і консилерами. Має приємний аромат. АЛЕ!!! На 3-4 день щоденного використанняотримую "чудові" підшкірників,що напевно є негативною реакцією на один з багатьох доглядових компонентів даного крему .

2. Catrice -HD liquid coverage foundation.
Тон, про який я чула безліч чудових відгуків. Його порівнюють по якості і стійкості покриття з Double Wear.
Нєа... В моїх очах і поряд не валявся. Робить на обличчі пустелю Сахару, навіть на жирному кремі в якості бази. Завалюється в пори, дрібні зморшки і нещадно залипає. При цьому сильно криє, швидко сохне і по відчуттях мені нагадує олдскульні тональні типу Мейбелін супер стей (з білою кришкою), що при необережності робить тобі на обличчі гіпсову маску. (Друге фото)

З нею все ніби добре, гарно спресована. Не сильно пилить. Прозора. Але от не моє. Трохи робить мені пиріжка на обличчі, особливо не дружить з ВВ-кремом від Missha. Можливо я просто трохи розівчилась користуватись пресованими пудрами. Але хочу цю пошвидше закінчити і більше не робити таких помилок)

Маю наступних представників:
1. Спочатку любімки - це продукти для брів:
Eveline - Micro brow pencil.
Maybelline - brow drama
Вкажу лише мінуси.
У олівця доволі "хліпка" упаковка і він може рідко випадати.
У геля для брів - трохи незручна велика вигнута щіточка.
Все інше - здоровенні плюси. А це формула, колір, ціна.
2. Те що сильно залежалось і пора б завершити нарешті:
Підводка Maybelline Master Drama.
Олівець Maybelline Tattoo Liner.
Обидва продукта мені норм, не можу сказати, що щось надзвичайне. Єдине,що підводка на початку користування доволі сильно щипала очі. Потім чомусь перестала). Олівець швидко застигає тому якщо хочеться його потушувати - то не можна з цим баритись.
3. Продукти, які норм, але моє відношення до бренду накладає бажання приколупуватись до кожної дрібнички (кого я обманюю - бісять).
Олівці від O'Bays.
Єдині продукти цього бренду, що не були викинуті в помийку (дивись пост про розчарування частина 1). Тут я напевно перервусь, бо зараз знову почну злитись та напишу гнівних коментарів на ці два олівця. Але ж їх вини немає в тому, що інші продукти, які були мною куплені виявились купкою of poop. З нарікань - немає маркування на упаковці, то ж ніколи не знаєш, який олівець ти дістала)

У мене це рум'яна від Lamel - Blush в кольорі Taupe.
Це любов, із задоволенням докористую. Маю кілька бекапів, бо вони часто пропадають з продажу)
Якщо у Вас є на примітці скульптор, що схожий з цим по структурі і прохолодному кольору, буду дуже рада познайомитись з подібними продуктами.
Бо в мене дружба вийшла лише зі скульпторами від Relouis та Lamel.

Тут два представника:

Foccallure - спочатку було сильне розчарування.
Очікування - сухий продукт.
Реальність - масляниста формула, що продавлюється пальцем і розсипається на купу мілких блискіток. Я аж розчарувалась, бо думала, що то буде улюблена однушка холодного хайлайтера.
Але, ви знаєте, політ нормальний, якщо його використовувати як блискучу базу під блискучі тіні) або в якості хайлайтера але дуже тонким шаром і дуже легким пензлем, щоб воно не розчинили тон. В принципі докористую, бо продукт то виявився непоганий. Блищить? Блищить!
Ну катається трохи - то пальцем чудово поправляється.
На літо, на вечір в якості хайлайтера на тіло - зашибєзний варіант. Бо ці блискітки дуже добре сидять на шкірі і файно мерехтять.
Палітра Mehron.
Має три рефіла:
Холодний білуватий.
Рожевий нейтральний
Синюшний білуватий.
Мінуси - мають кольорову підложку, тому сильно їх не нашаруєш.
Плюси - можна їх нанести так, щоб кольорової підложки не було видно.
Але нажаль в моєму мейку не дивлячись на те, що тональний крем покритий пудрою - цей хайлайтер залип білими плямами 🥲
Але я його люблю і я його доб'ю хоча більше напевно купляти не буду, бо знайшла крутіші хайлайтерні альтернативи (привіт Eveline) 😅

Отже що можна сказати.
Отакий мейк продуктами з мого Project Pan в мене вийшов.
В процесі фарбування, я боролась з диким бажанням вмитись, бо тональний крем зіпсував настрій. Я його наносила вже четвертий раз. Попередні рази пензлем дуофіброю, пухнастим пензлем та руками. Цей раз вологим спонжем. Ну не приручається цей дракон😭
Чоловік, як побачив, пожартував про зомбі-паті. Сподіваюсь ці продукти завершаться доволі швидко і не будуть займати місце в моїй косметичній колекції.
Дякую за увагу 🤗
До зустрічі!!!

Обидві класні, детальніше про них в дописі про мою колекцію тушей)