Mariia Braden

Dolce & Gabbana Dolce Rose 🌹

Dolce & Gabbana Dolce Rose 🌹

Минулої весни я зробила експеримент коли вирішила купити парфум без затесту, читаючи лише ноти, коментарі та відгуки.

Мій взор зупинився на гарному флакончику туалетної води з гарною назвою Dolce & Gabbana Dolce Rose🌹

Вище представлені ноти запаху:

• Аромат який називається Троянда самою трояндою на мені не пахне. Це була найголовніша прикрість цієї покупки. Зі мною таке завжди буває, тому я і експериментую з парфумами. Відчуваю магнолію, трохи мандарину і яскраво яблуко. Через годину трохи трохи сандалу. На цьому ноти на моїй шкірі закінчуються.

🍏🌸 Через 1 годину на шкірі відчувається цікавий квітково-фруктовий букет, це приємне та свіже відчуття . Але +через ще годину згодом на моїй шкірі він стає дуже дуже пудровим, деяким цей акорд сподобається ( щось типу як пахне miss Dior через 3 години)

Всі мої рідні перепшикали аромат і були у захваті який аромат приємний , квітковий та свіжий.

Аромат підійде для щоденного використання на всі сезони, особливо на весну коли хочеться пахнути квітами.

Він приємний та я би сказала «звичайний» у сенсі вибору категорії фрукти-квіти.🌸🍏

Користуюсь цим ароматом коли є такий настрій.

всім love 💕