Денний крем для обличчя і крем для шкіри навколо очей Dr. Irena Eris
Ось і мої враження стосовно засобів Dr. Irena Eris 🌹
Прийшов і мій час поділитися враженнями від застосування кремів Dr. Irena Eris . Відгуків дуже багато, і вони різні. Нещодавно моя сестра Євгенія 👩 теж їх тестувала (і саме вона мені їх подарувала, бо в неї було два набори), і в нас теж різні враження, робила допис тут https://club.makeup.com.ua/post/24145/ , дуже цікавий допис, з "гарним" ефектом.
Тестувала я обидва креми місяц (кожен день з ранку), мені 32 роки ( ну ладно скоро вже 33 🤣 ), і я власниця жирного типу шкіри, але в холодну пору року, вона більш комбінована.
В наборі два крема:
🔸Крем для шкіри навколо очей Dr.Irena Eris (15 мл)
🔸 Крем для обличчя, денний Dr.Irena Eris (50мл)
Перше враження було він баночок❤️. Вони дуже гарні, темно червоного кольору, масивні та тяжкі (таке товсте скло).
Але ж що в середині?!)))
Крем для шкіри навколо очей
Зовнішній вигляд
Відкривши крем для шкіри навколо очей, я здивувалася, що його багато, хоча об'єм 15 мл, може так вигдяє через саму масивну баночку. Є захисна кришка, дуже зручна при використанні.
Аромат та текстура
Має легкий не насичений аромат, білий колір. Текстура доволі приємна, жирна ( як густа сметана), але дуже комфортна при нанесенні, добре лягає на шкіру і легко розподіляється.
Швидко вбирається, але відчуття, як захістної плівки залишається на довго, приємне відчуття. Останне фото зроблене одразу після нанесення.
В використанні
Дуже економічний в використанні, його треба маленьку краплю. 15 мл. вистачить на довго.
Ефективність крему для мене (після використання 4 тижнів, кожен день):
1. Він добре зволожує та живить шкіру.
2. Пом'якшує та розгладжує.
3. Прибирає набряки
4. Надає природного сяйва шкіри
5. Прибрав сухі зони на шкіри.
Взагалі я задоволена цим засобом. Единий недолік це ціна, не дуже бюджетний крем!
Крем для обличчя (денний)
Під кришкою теж є захисна мембрана, баночки единтичні.
Тут пішли мінуси ➖ :
1. Аромат троянда + мікс ягід (я не люблю запах троянди), але на шкірі він швидко зникає.
2. Колір - це світло рожевий колір ( дає шкірі відтінок, на деякий час, але потім зникає).
3. Консінстенція - дуже густа та жирна, крем треба прям з силою розподіляти по шкірі.
4. До кінця він не вбирається (залишається на шкірі але відчуття комфортне).
Тепер плюси ➕:
1. Дуже економічний в використанні ( мабудь на місяці 3-4 вистачить), об'єм 50 мл.
2. Дуже добре освітлює шкіру (на тона 2 точно).
3. Гарно зволожує та живить (сухі зони на обличчі зникли).
4. Надає гарного сяйва шкіри (але спочатку дає рожевий колір, на хвилин 15, після зникає).
Тож крем для обличчя 50/50, але він скоріш не поганий, чим поганий 🤗.
Але мені здається ціна тут точно зависока!!!
Всім дякую 🖤
Коментарі (0)