Anna_feerie

Олівець для брів за смішні гроші ✅

Олівець для брів за смішні гроші ✅

Сьогодні покажу вам в дії олівчик для брів від Eveline у світло коричневому відтінку🤗. Це класичний за текстурою продукт у дерев'яному корпусі, ковпачок має щіточку (хоч мені вона не дуже зручна, було б краще, якби виробник помістив туди підстругачку, як в олівцях для губ, але як є)).

Мій відтінок light brown повністю відповідає своїй назві - світлий коричневий, не тауповой, не сіро-коричневий, не "коричневий з оливковим підтоном", який так полюбляють блондинки. Ні! Це саме теплуватий колір каштану, який пасуватиме шатенкам, рудим красуням, а також власницям світлого волосся під більш контрастний макіяж.

Олівець для брів за смішні гроші ✅

Особисто я звикла саме до таупових коричневих, таких світленьких, сіреньких, щоб максимально підходили під власний колір моїх русявих брів)). Але іноді хочеться зробити більш контрастні та графічні брови і ось тут Eveline підходить ідеально!)

Наноситься легко, текстура в міру м'яка та податлива, при цьому продукт нікуди не пливе і стійко тримається на бровах весь день. Тож можу сміливо рекомендувати, якщо ви шукаєте гарний олівчик в бюджетному сегменті!)