olgatyshchenko

Суто жіноча тема : Менструальний цикл і екологія.

Одноразові прокладки - це, мабуть, одна з найбільших екологічних проблем у світі. Тільки задумайтеся, скільки щодня їх викидається в смітник і забруднює планету. Це не може не обурювати. Я давно думала над цим питанням і що можна зробити, щоб поліпшити ситуацію з мого боку, і вирішила спробувати багаторазові прокладки. З багаторазовими силіконовими чашами в мене не склалося взагалі, тому дала шанс більш звичним для мене засобам.

EcoTim For Girls - це український бренд, який виробляє такі речі для нас, дівчат). Тут можна знайти різні розміри, різні кольори та навіть щоденні прокладки, тобто можна відчувати себе захищеною в будь-який день циклу.🌸

Матеріали прокладок екологічно чисті - бавовна, яка є гіпоалергенною. До того ж, її легко відпирати та вона доволі швидко сохне. Упаковка картонна, в комплекті йде лист з інструкцією по експлуатації. Особисто я перу прокладку так : замочую на 2 години (іноді менше) в холодній воді, потім акуратно тру руками і полоскаю, поки вода не стане прозорою. Головне сильно не розтягувати тканину, бо через це вона може затертися і буде не так гарно виглядати. Але, як я помітила, це не впливає на функціонування. Якщо акуратно використовувати засіб, то він може прослужити більше двох років!

Вирішила сфотографувати лише одну прокладку, хоча маю ще 5 штук змінних. Не бачу сенсу писати про кожну окремо). Ця на 4 краплі із 6, довжина 26 см, ширина 7,5. Допустима похибка ±0,5 мм.

Доречі, були побоювання стосовно протікань, але такого не траплялося! Просто треба носити більш тугу білизну, щоб прокладка не ковзала. Скажу по секрету - раніше протікання мучали мене постійно, ти його хоч так, хоч сяк, але нічого не допомагало.. Тепер маю на одну проблему менше).

Дівчатка, рекомендую спробувати хоча б один засіб цього бренду, бо вважаю, що він дійсно вартий уваги! Екоініціативи треба підтримувати, адже за цим стоїть наше майбутнє. До того ж такі прокладки більш безпечні для нашого організму, не викликають "парникового ефекту" та не шуршать, як пакетики)).