Кузя Ю-а

Зволожувальна сироватка The Ordinary Marine Hyaluronics

Зволожувальна сироватка The Ordinary Marine Hyaluronics

Завдяки Тамарі і іі неймовірному подарунку, я вже більше 3 тижнів користуюсь Зволожувальною сироваткою The Ordinary Marine Hyaluronics.

Це вельми відомий бренд родом з Канади і бренд, що має гарну репутацію!

Продукт містить гавайські червоні і синьо-зелені водорості, які насичують клітини вологою і підтримують оптимальний рівень ліпідного балансу протягом тривалого часу.

💛Засіб ефективно бореться з першими ознаками старіння, розгладжує і зменшує видимість існуючих зморшок. Шкірний покрив отримує рівний рельєф, красивий колір і доглянутий вигляд. Невагома консистенція проникає в глибокі шари епідермісу і не залишає липкої плівки. Сироватка бренду The Ordinary підходить для всіх типів шкіри, особливо для зневодненої.💛

💙Застосування

Наносите кілька крапель сироватки вранці і ввечері на очищену шкіру. Для сухої шкіри рекомендується після вбирання наносити зволожуючий крем.

💛Ну і Склад :) Але, коли цей продукт дарує Тамара, можете його вже не читати. Це значить, що він ідеальний 🙏

Aqua (Water), Glycerin, Algae Extract, Pseudoalteromonas Exopolysaccharides, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Ahnfeltia Concinna Extract, Arginine, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Aspartic Acid, PCA, Sodium PCA, Sodium Lactate, Salicylic Acid, Citric Acid, Propanediol, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Hexylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

💛Але чи це проста водичка? бо по вигляду, як водичка. Ну реально рідка. Та ні :)

Морська гіалуроніка поєднує морські пастки для води, які притягують та утримують воду, як гіалуронова кислота. Але при цьому вони легші як за консистенцією, так і за відчуттями.

І будь ласка, не плутайте. Це не звикла гіалуронка. А завдяки складу, це ідеальний провідник вашого догляду до вашої шкіри.

Відповідно, навіть не в сироватці справа. Так, вона зволожує, усуває злегка мімічні, адже зволожена шкіра - здорова шкіра. Найбільше іі досягнення - це проведення вашого наступного догляду в глибини вашої дерми ❤️ Тобто сироватка, як справжній герой, робить незамітну , але вже потужну роботу.

Але і як сироватка вона супер. Бо відчуття, ніби краплі дощу падають на ваше обличчя після палкого сонячного дня! Направду - крута річ!

Оцінка 10 з 10

бо Я кайфую від неї. Запаху шкода, що не має. Бо люблю ті всі аромати парфумні. Але це точно не перешкода, аби моя шкіра молодшала!

І дякую, Тамара за супер засіб ❤️

Зволожувальна сироватка The Ordinary Marine Hyaluronics
Зволожувальна сироватка The Ordinary Marine Hyaluronics