Г. Еля

Нова любов. Огляд палетки Revolution Pro True Love Face Palette

Сьогодні вам розкажу про продукт, який точно вартий уваги😍якщо ви шукаєте щось універсальне і в нейтральний кольорах. Палетка для макіяжу Revolution Pro True Love Face Palette. Як на мене, це дуже зручно - не купляти окремо палетку з тінями, окремо бронзер, потім ще хайлайтер і румʼяна. Все в одному місці. Текстура приємна, не сипуча. Тіні з шимером мають більш масляну гладку текстуру. Кольори супер-універсальні і підходять для щоденного "макіяжу без макіяжу" (за винятком шимерних тіней). Ця палетка представлена також у варіанті з темнішими відтінками, але я придбала світліші і мені підійшли ідеально.

-Відтінки тіней ідеально підходять для щоденного макіяжу або більше акцентного, якщо використовувати шимерні тіні.

-Бронзер працює добре, не залишає брудних плям, добре тушується, має нейтральний відтінок, який можна легко регулювати струшуванням кісточкою і робити класний контуринг обличчя.

-Хайлатер без крупних часточок, колір шампань, дає гарний блиск без ефекту жирної шкіри, я наношу його на вилиці, а залишки - на ніс, над верхньою губою, під кінчики брів.

-Рум'яна непогані, але важливо не переборщити. Я не поціновувач рум'ян, тому важко оцінювати, але я б хотіла трішечки інший відтінок. У палетці представлений досить холодний рожевий, я ж надаю перевагу більш персиковим відтінкам рум'ян. Але це вже, як то кажуть, справа смаку і індивідуальних особливостей кожної😌

На останньому фото можете розглянути макіяж, в якому використала тіні, бронзер та хайлайтер. Як підсумок можу сказати, що дуже задоволена покупкою🥰

Всім цьом і до наступних дописів🥰🥰